УКР РУС

Попов: Ісмаїлі хотів мене вдарити, але в підсумку опинився на газоні

1 листопада 2019 Читать на русском

Захисник Динамо Денис Попов поділився емоціями від переможного матчу з Шахтарем у Кубку України.

"Якою була установка Михайличенка на гру? Особисто мені тренер говорив про те, що не варто сильно переживати з приводу майбутньої гри. Нам треба було грати у свою гру, надійно відпрацювати в обороні і постаратися результативно провести поєдинок в атаці, адже ми грали при рідних вболівальниках і дуже хотіли їх потішити. Задоволений, що все в підсумку так і вийшло.

Динамо – Шахтар: Попов розбив обличчя Ісмаїлі – моторошне відео інциденту

З боку видніше, чи легко нам було протистояти Шахтарю. Але насправді матч вийшов складним, Шахтар намагався забити гол і теж вирішити своє завдання. Нам було нелегко, набігалися у цьому матчі достатньо.

Вся команда у гірників пристойна. Але, з найнебезпечніших я б виділив атакуючих футболістів Шахтаря – Тайсона, Марлоса і Мораєса.

Попов – про свій переможний гол Шахтарю: Я забив у стилі Рамоса

Шанувальники Шахтаря вважають, що в першому таймі я занадто грубо обійшовся з захисником суперників Ісмаїлі. Уболівальники Динамо теж можуть сказати, що там було все в межах жорсткої, обопільної боротьби. У тому моменті Ісмаїлі сам хотів мене вдарити, але в підсумку опинився на газоні", – сказав Попов в інтерв’ю виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, у матчі 1/8 Кубка України Динамо у доданий час переграло Шахтар 2:1 і пробилось до 1/4 фіналу турніру.

Динамо – Шахтар: драма в 1/8 Кубка України – 2 вилучення, золотий гол українського Рамоса і одна з найкращих битв