УКР РУС

Полунін: Шокував дитячий промах Бущана в матчі проти Німеччини

11 жовтня 2020 Читать на русском

Колишній гравець Дніпра і збірної України Андрій Полунін висловився щодо поєдинку Ліги націй, в якому наша команда програла Німеччині.

"Я був впевнений, що наші хлопці дадуть бій німцям. Відчував, що після розгромної поразки від Франції в товариському матчі Андрій Шевченко серйозно поговорив з підопічними, що ставка буде зроблена на досвідчених гравців, буде обрана правильна тактика. Звичайно, відчутною підмогою мала стати і підтримка вболівальників, яка мотивувала б господарів продемонструвати свої найкращі якості.

"Нам важко, але це досвід": Ярмоленко лаконічно прокоментував результат матчу Україна – Німеччина

В цілому, збірна Німеччини награла на перемогу, потрібно віддати належне її головному тренеру Йоахіму Льову, який через відсутність у складі забивного центрфорварда націлював своїх флангових нападників на пошук вільних зон в штрафному майданчику українців. Це дозволило німцям диктувати умови.

Що не сподобалося в грі збірної України? Помилки при підстрахуванні в захисті, невпевнені дії Андрія Ярмоленка. Створюється враження, що проблеми Ярмоленка у Вест Хемі, де він частіше залишається на лавці запасних, позначаються і на його грі за збірну. Це нонсенс, коли лідер збірної приїжджає в головну команду країни заради ігрової практики.

Шокував також дитячий промах нашого воротаря Георгія Бущана, який дозволив гостям відзначитися вдруге. І навіть кілька його ефектних кидків не виправили неприємне враження про гру воротаря Динамо. Загалом, збірна України стала досить монолітним колективом і якби виступала в оптимальному складі, то цілком могла досягти позитивного результату", – цитує Андрія Полуніна Meta Ratings.

Збірна України мінімально поступилась Німеччині з рахунком 1:2 у третьому турі Ліги націй. Наразі команда Шевченка посідає третє місце у групі, підопічні Льова – другі.

"Успіх без відчуття успіху". Німецькі ЗМІ – про нерви, дисципліновану Україну, фарс Бущана та шок від Олімпійського