УКР РУС

Польща – Україна: Ващук не чекає жодних сюрпризів від "Кадри" без Лєвандовскі

11 листопада 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук чекає цікавого спарингу проти Польщі.

Товариські матчі
завершено
-

"Звичайно, найкраще, напевно, було б зіграти два матчі. Але календар матчів збірних опрацьовувався давно і навряд чи вже була можливість скасувати гру з поляками. З іншого боку, у тренерського штабу нашої збірної буде можливість переглянути в ділі молодих гравців, перевірити їхній рівень і готовність грати в головній команді країни.

Польща – Україна: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Тренери отримають інформацію, а футболісти хороший досвід на міжнародному рівні. В таких матчах, нехай і в товариських, вони підвищують свою майстерність. Тим більше, що збірна Польщі – серйозний суперник. Дуже добре організована команда, цілеспрямована. Сюрпризів від неї чекати не варто, але вона вміє виявляти бійцівські якості і вірить в свої сили.

Звичайно, Лєвандовскі – провідний гравець збірної Польщі. У нього був божевільний сезон в клубі, велике навантаження. Тому тренери дали можливість йому відпочити. З іншого боку, нашим захисникам могла випасти можливість перевірити себе на тлі такого майстра. Але я впевнений, що замість Лєвандовскі вийде футболіст, який буде сильно мотивований, щоб проявити себе", – резюмував Ващук в коментарі Команда№1.

Польща – Україна: анонс товариського матчу