УКР РУС

Польща – Україна: Дем'яненко назвав трьох гравців, яких не вистачило команді Шевченка

12 листопада 2020 Читать на русском

Легендарний захисник київського Динамо Анатолій Дем'яненко прокоментував поразку збірної України у товариському матчі проти Польщі (0:2).

Товариські матчі
завершено
-

"Футбол, звичайно, буває непередбачуваний, але такі матчі, як цей, програвати не можна. Прикро, що так вийшло... По грі наша національна команда ні в чому не поступалася полякам, а в першому таймі перевершувала господарів поля майже за всіма компонентами

Польща – Україна: Лунін на рівні Реала, Бженчек бере приклад з Шевченка, космос Зінченка і трансферної мети Динамо

Важко сказати, чому у збірної України саме в цьому поєдинку нічого не виходило на вістрі атаки. Або майже нічого? Це питання теж можна задати, адже були ж чудові моменти у Зінченка і Циганкова. коли збірну Польщі рятувала тільки феноменальна гра в рамці її голкіпера. Промах Ярмоленка з пенальті? Буває... Пам'ятаю, навіть такий майстер виконання 11-метрових, як Барезі, з "позначки" промахувався. Думаю, що Андрію не варто засмучуватися.

Кого не вистачило? Перший, хто приходить на розум, – це Миколенко. Він би додав порядку в обороні і гостроти на фланзі. Ну і, звичайно ж, не вистачало Маліновського зі Степаненком. Всі вони – важливі гвинтики "синьо-жовтої" машини. Однак, у нас зараз така кількість талантів, що забуваєш впродовж гри, кого зараз немає в обоймі. Гарна у нас збірна, вибір великий і, ще раз скажу із задоволенням – є гра! Не потрібно посипати голову попелом після такої ось поразки в товариській зустрічі", – цитує Дем'яненка Footboom.

"Андрію, де ти гуляв?": Луніна тролять і шкодують, Селезньов замість Ярмоли, інсайд зі штабу Шевченка після Польщі