УКР РУС

Полісся не змогло дотиснути Оболонь і стати чемпіоном Першої ліги – інтрига живе до останнього туру

22 травня 2023 Читать на русском

Оболонь та Полісся між собою визначали найсильнішу команду Першої ліги.

Перша ліга, Чемпіонська група, 7-й тур

Оболонь – Полісся – 1:1

Голи: Прокопенко, 53 – Кушніренко, 17

Команди вже гарантували собі прямий вихід до еліти, але питання чемпіона залишалось відкритим. За 2 тури до фінішу Полісся мало одне очко переваги.

Полісся офіційно підтвердило призначення Денисова – "новачок" вже дає гучні обіцянки

Місяць тому Оболонь змогла мінімально виграти на полі житомирян. "Пивовари" знову потужніше почали матч, проте реалізувати свої моменти не вдалося. Натомість Полісся використало стандарт. На 17-й хвилині Кушніренко замкнув подачу з кутового, а рикошет від Суханова не залишив шансів кіперу.

Оболонь могла відігратися перед свистком на перерву. Кудрик невдало покинув власні володіння і подарував м'яч Суханову, який поцілив точно у сітку. Втім, відеоасистент порадив Ярославу Козику скасувати гол через гру рукою у Суханова під час розвитку атаки. Господарі таки досягли свого на старті другої половини. Чернов виконав якісну подачу з лівого флангу, на яку встиг Прокопенко – 1:1.

Нічия більше влаштовувала Полісся, але саме воно мало головний шанс вирвати 3 очки. Шастал головою влучив у поперечку. Житомиряни зберегли очко переваги перед останнім туром, де прийматимуть ЛНЗ, а Оболонь зіграє на полі Карпат.

Карпати розгромно програли ЛНЗ і фактично втратили шанси на вихід в УПЛ, МФК Металург теж засмутив львів'ян