УКР РУС

"Поки що Рамірес не сильно вражає": Циганик назвав найкращого форварда Динамо на цей момент

27 вересня 2021 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик прокоментував ситуацію з нападниками у київському клубі.

"З Раміресом ситуація дуже проста – він поїхав грати за Венесуелу і там захворів на коронавірус. Змушений був просидіти там два тижні, повністю одужати і лише потім повернувся сюди. Зараз він набирає форму. Він не тренувався. Його складно відразу кидати в бій.

Сидорчук і Пятов ледь не побилися під час матчу за Суперкубок – журналіст розповів про конфлікт гравців Динамо і Шахтаря

Поки що Рамірес, чесно кажучи, не сильно вражає. Йому ще довго потрібно пристосовуватись до гри Динамо. У нього бувають гольові посухи. Навіть в словацькому чемпіонаті у нього була дев'ятиматчева серія, коли він не забивав. Це багато. Я сподіваюся, що в Динамо під керівництвом Луческу Рамірес розкриє потенціал, хоча, думаю, що це буде нескоро.

В Динамо біда з нападниками. Як би дивно це не звучало, але в Динамо найкраще на тлі усіх нападників виділяється Супряга – як на тренуваннях, так і в ігровому процесі. Звісно, йому легше. На відміну від Шкуріна, Раміреса та Кулача він розуміє вимоги Луческу, вимоги від нападника саме в Динамо. І якби він забив у матчі за Суперкубок, хто знає, чим би це закінчилося.

Супряга – футболіст Динамо, і тренер повинен його використовувати. У мене були сумніви щодо його трансферу в Італію. У Супряги іншого шансу не буде. Потрібно доводити. Якщо нічого не трапиться, то у стартовому складі матчу проти Баварії, швидше за все, вийде Супряга. Не Гармаш, а Супряга", – сказав Циганик у програмі "Циганик LIVE".

Нагадаємо, у поточному сезоні Супряга провів за Динамо три матчі, однак результативними діями не відзначався.

Динамо спокійно переграло інертний Рух – Гармаш став героєм львівського матчу