УКР РУС

Погба спростував інформацію про відхід зі збірної Франції – півзахисник Манчестер Юнайтед хоче провчити таблоїд за фейки

26 жовтня 2020 Читать на русском

Лідер манкуніанців вирішив подати до суду на англійське видання.

Сьогодні, 26 жовтня, англійське видання The Sun, посилаючись на пресу Середнього Сходу, повідомило, що півзахисник збірної Франції Поль Погба несподівано вирішив завершити кар'єру у національній команді. Причиною такого рішення буцім-то стало висловлювання президента країни Емманюеля Мокрона щодо вбивства французького вчителя Самюеля Паті, який показав учням на уроці свободи слова карикатуру на пророка Мухаммеда. Мокрон назвав злочин "ісламським терористичним актом".

Манчестер Юнайтед продовжив контракт Погба – на хавбека полював Зідан

Сам Погба за кілька годин залишив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram скріншот публікації The Sun, над яким написав: "Неприйнятно. Фейк-ньюс".

"The Sun знову це зробило. Абсолютно, на 100% необгрунтовані новини про мене ходять всюди. Про речі, які я ніколи не говорив і про які навіть не думав. Я вражений, розлючений, шокований і розчарований тим, що деякі "медіа" використовують мене, щоб зробити брехливі заголовки на чутливій для всієї Франції темі та ще й приплітають до цього збірну Франції. Я подаю в суд на видавців і розповсюджувачів цих фейк-ньюс. The Sun зазвичай було все одно, але я нагадаю: деякі з вас, ймовірно, ходили до школи і пам'ятають, як вчителі казали завжди перевіряти свої джерела і не писати, не впевнившись. Але агов, здається, ви зробили це знову, і цього разу зачепили дуже серйозну тему. Як не соромно!" – написав Погба в Instagram.

Манчестер Юнайтед розписав нічию з Челсі – Кавані дебютував, а Лемпард перехитрив Сульшера