УКР РУС

Почеттіно знайшов винного у першій поразці ПСЖ у сезоні

3 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно був відвертим у спілкуванні з пресою після програшу від Ренна у 9-му турі французької Ліги 1.

"Перша відповідальна людина за цю поразку – це я. Так, ми демонстрували хороший футбол протягом 30 хвилин, але нам треба навчитися робити це всі 90. У нас не було проблем з відновленням. Після гри з Сіті минуло 5 днів.

Красиві удари Мессі зі штрафних та фіаско парижан у відеоогляді матчу Ренн – ПСЖ – 2:0

За весь матч ми непогано провели 25-30 хвилин. Ми мали кілька хороших шансів, щоб відкрити рахунок, однак цьому не судилося статися. Потім Ренн забив наприкінці першого тайму, а через хвилину після початку другої половини подвоїв перевагу. З цим важко було впоратися психологічно. Ми стали розкриватися, і господарем ситуації на полі став суперник.

Чи злий я? Так, трохи. Ніхто не любить програвати. Ренн чудово себе проявив, але ми засмучені тим, що не використали свої шанси", – цитує Почеттіно L'Equipe.

Зауважимо, до поєдинку з Ренном парижани провели 8 матчів у Лізі 1 і у всіх святкували перемогу. Попри поразку, ПСЖ залишився лідером і випереджає найближчого переслідувача на 6 очок.

ПСЖ зазнав першої поразки в сезоні – Мессі не вистачило сантиметрів, збиті приціли Неймара та Мбаппе, нова перлина Ренна