УКР РУС

Почеттіно стане шансом для Мудрика в Челсі – популярне видання внесло українця до списку зірок, які мають засяяти

10 серпня 2023 Читать на русском

Вінгер Челсі Михайло Мудрик отримав високу оцінку від журналістів Evening Standard.

"Незадовго до того, як Мудрик у січні перейшов до Челсі за 88,5 млн фунтів стерлінгів, головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі сказав, що у нього є потенціал, щоб виграти "Золотий м'яч". Навколо української зірки було багато галасу, але він прийшов у клуб у стані хаосу і пережив важкі перші шість місяців на Стемфорд Брідж. Завдання Маурісіо Почеттіно – розкрити його безсумнівний талант.

Челсі втратив забивного форварда через важку травму – Мудрик отримає шанс закріпитися в основі лондонців

Мудрик має отримати ключову роль на лівому фланзі Челсі після того, як Крістофер Нкунку отримав травму коліна, яка може вивести його з ладу на чотири місяці. Під керівництвом Почеттіно 22-річний футболіст грає більше як лівий вінгер. У новій системі 4-2-3-1 з чітким центральним нападником Михайло матиме орієнтир, на який треба буде працювати.

Отримання 10-го номера приносить додатковий рівень очікувань. Але Почеттіно має гарний досвід роботи з молодими гравцями, і Мудрик сподіватиметься, що він зможе процвітати під керівництвом нового тренера", – йдеться в статті.

Окрім Мудрика, до списку увійшли такі гравці як Деклан Райс (Арсенал), Бріан Мбеумо (Брентфорд), Еберечі Езе (Крістал Пелас), Рауль Хіменес (Фулхем), Ів Біссума (Тоттенхем) та Лукас Пакета (Вест Хем).

10 найдорожчих захисників світу: провали МЮ та Челсі, джекпот Ліверпуля, новий рекорд Гвардіоли