УКР РУС

Почеттіно прагне зберегти Мбаппе та навіть готовий на "провокацію" у фіналі ЛЧ

14 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно вірить, що паризький клуб зможе зберегти Кіліана Мбаппе

"З Мбаппе все в порядку. Він спокійний хлопець з сильним характером, дуже товариський. Він знає, чого хоче, любить футбол і вже досить зріла людина для своїх 22 років. Кіліан ухвалить рішення, яке потрібно, а клуб зробить все можливе, що втримати його, адже йдеться про одного з найкращих гравців у світі серед 22-річних.

"Перес не дозволить зірватись цьому трансферу", – екс-президент Барселони побоюється переїзду Мбаппе в Мадрид

Мені ж залишається змиритися з тим, що питання відкрите, і в майбутньому може статися що завгодно. За кілька місяців все може змінитися. У ПСЖ, як у клубу, безумовно, є амбіції і можливості переконати його залишитися, запропонувавши йому те, що може змусити його передумати і зробити його щасливим.

Сподіваюся, що відбудеться фінал Ліги чемпіонів ПСЖ – Реал. Чому би Мбаппе не забити пенальті на останній хвилині? Я не сумніваюся у його професіоналізмі, що до останнього дня, чи то 30 червня 2022 року, чи ще 5 або 10 років, він буде на 200% професіоналом. Я ніколи не буду сумніватися.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

У мене не має жодних сумнівів, що Мбаппе на рівні з Мессі та Роналду. Це щастя мати його, Неймара та Лео в одному складі. Я задоволений бачити його на кожному тренуванні. Зрозуміло, що він один з великих талантів, він – теперішнє і майбутнє", – поділився Почеттіно в інтерв'ю Marca.

"Погоджуюсь бігати, коли Мессі ходить пішки": Мбаппе – про нову ієрархію в ПСЖ, конфлікт з Неймаром і трансфер в Реал