УКР РУС

"Почалося божевілля, але суддя швидко все загасив": Шкурін – про гол Шапаренка і дебют у Лізі чемпіонів

15 вересня 2021 Читать на русском

Білоруський нападник киян Ілля Шкурін поділився емоціями від матчу з португальцями у найпрестижнішому єврокубку.

"Знаменита фраза про те, коли ти стоїш під гімн Ліги чемпіонів, напевно, ідеально підійде. Мурашки пробігли. Атмосфера супер. Супер стадіон, супер команда. Шкода, що перемогу у нас від... Ну не скажу, що відібрали, але всі повірили в те, що ми дотерпіли і дотиснули, але вийшло, як вийшло.

"Усі тренери, що тримають його, камікадзе": чому Миколенко більше винен, ніж Гармаш, і хто в Динамо – вже не футболіст

Як мені повідомили, що буду у старті? На установці перед грою. Морально ніхто мене не готував і не налаштовував додатково. Нескромно буде сказано – очікував звичайно, але не сприйняв як буденність. Звичайно, я зрадів.

Коли на останніх хвилинах забили гол – думав все, перемога. Всі думали. Почалося божевілля. Всі репортери зробили таке прискорення у бік Шапаренка і команди. Емоції були такі, що, мовляв, молодці – дотерпіли, ще й дотиснули, просто красені. Але суддя швидко все загасив. Навіть не пішов дивитися. Оперативно вирішили, що був офсайд. Ну так, офсайд дійсно був. Прикро звичайно. Не уявляю, що Коля відчував у цей момент, тому що гол дійсно був мегаважливий і мегазаслужений", – сказав Шкурін у коментарі YouTube-каналу "ЧестнОК".

Нагадаємо, у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів Динамо на власному полі розписало безгольову нічию з Бенфікою. У паралельному матчі Баварія розгромила Барселону з рахунком 3:0. Саме з німцями кияни зіграють свій наступний поєдинок у єврокубках.

Динамо розписало нічию з Бенфікою: слабкий футбол киян, черговий топ-матч Шапаренка та провал Яремчука