УКР РУС

Пластун: Україна провалила матч зі Словаччиною, ніколи не забуду такого дебюту

17 листопада 2018 Читать на русском

Захисник збірної України Ігор Пластун поділився враженнями після матчу Ліги націй зі Словаччиною.

"Коли пропускаєш чотири м'ячі, однієї помилки бути не може. Будемо розбиратися, чому так сталося. Точно можна сказати, що ми зіграли не на тому рівні, на якому можемо. До наступного поєдинку у нас три дні, тому тренерський штаб зробить аналіз і донесе до футболістів своє бачення проблем.

Україна зазнала найбільшого фіаско у своїй історії – які висновки і зміни у складі мав би зробити Шевченко

Зараз, відразу після гри дуже важко приймати такий результат, але у нас немає іншого виходу. Ми професіонали. Так, можна сказати, команда провалила гру, але ми зробимо все від нас залежне, щоб такого більше не повторилося.

Дебют у збірній? Маємо те, що маємо. Такого я, напевно, ніколи не забуду. Від таких поразок ніхто не застрахований.

Те, що ми награвали два останніх дні, всі футболісти знали, тому, в принципі, проблем не було. Підкоригували тільки дії при стандартних положеннях. Шкода, що стався збій в командних діях. Але це, думаю, пов'язано, з новими тактичними напрацюваннями. Вважаю, далі буде краще.

"Неймовірно шикарна ганьба" та "Здається, Шева спеціально "злив" Бойка": реакція соцмереж на Словаччина – Україна

У другому таймі у нас більше став виходити контроль м'яча, ми створили низку можливостей відзначитися, навіть забили м'яч, але якщо говорити в загальному, то гру команда, повторюся, провалила. Важко по гарячих слідах правильно проаналізувати таку поразку.

Шевченко попросив не опускати руки. Потрібно було зробити все від себе можливе, щоб якимось чином переламати хід поєдинку. Нам вдалося забити швидкий м'яч, але тут же ми знову пропустили, потім в наші ворота влетів ще один м'яч і гра, по суті, була зроблена.

"Розібрали Україну, як велосипед". Словацькі ЗМІ розхвалюють свою збірну за ефектний розгром команди Шевченка

Словаки непогано діяли командно, добре насичували фланги. Сьогодні у словаків гра краще вийшла, тому вони заслужили на цю перемогу", – цитує Пластуна Zbirna.com.