УКР РУС

"Пішов нах*й": як оборонець Хетафе зневажив Кумана

19 жовтня 2020 Читать на русском

Іспанська преса з'ясувала, що насправді наговорив оборонець іспанського Хетафе Алан Ньйом головному тренеру Барселони Рональду Куману в ході поєдинку 6-го туру іспанської Ла Ліги.

Сенсаційна перемога "синіх" (1:0) над каталонцями була затьмарена бездумною витівкою 32-річного камерунця, який лихословив на адресу керманича "блаугранас". Розшифровку висловлювань опублікував Mundo Deportivo.

"Він сказав потворні речі, які я навіть не буду повторювати": Куман поскаржився на поведінку гравців Хетафе

Як виявилося, Ньйом обізвав Кумана сучим сином і сказав йому піти нах*й. Ображений нідерландець вказав на поведінку оборонця своєму опоненту Хосе Бордаласу, та той заявив, що сумнівається у словах ентренадора Барселони. На післяматчевій прес-конференції розлючений Куман заявив, що Ньйом наговорив йому жахливих слів.

Відзначимо, що Барселона має право вимагати в Королівської іспанської футбольної федерації спеціального розслідування щодо поведінки ветерана Хетафе. Як наслідок, ця історія може завершитися дискваліфікацією чи штрафом для Алана Ньйома.

Ібра – король без корони, обережний оптимізм Динамо і Шахтаря, стражденний Ліверпуль, парадокси Моурінью – огляд вікенду