УКР РУС

"Петраков таким і залишився": Коваленко дав відверту оцінку наставнику збірної України

6 грудня 2021 Читать на русском

Український легіонер італійської Спеції Віктор Коваленко розповів, наскільки змінився Олександр Петраков з часу їньої співпраці у юнацькій збірній.

"Петраков – насамперед дуже хороший, добрий мужик. Працювати з ним – справжнє задоволення. Він що каже – так воно і є. Я з ним працював у юнацькій збірній, зараз у національній. Радий за нього, що випав шанс тренувати національну збірну. Радий, що він звернув на мене увагу, щоб я приїхав до збірної.

"Все можливо": Коваленко заінтригував можливістю пограти під керівництвом Шевченка в Дженоа

Щодо вражень від його прес-конференцій... Я теж так можу спілкуватися з журналістами, якщо захочу – можу 18 чи 20 слів сказати. Це вже кожна людина вирішує. Подивилися, пройшло вже, наступний матч – він дав результат. Вже потім усім журналістам нормально розповів, і багато слів було. Це життя. Думаю, це потрібно прийняти із посмішкою.

Чи сильно він змінився з того часу, як тренував юнацькі команди? Якщо чесно, ні. Пригадую, завжди до нього можна підійти поговорити. Він відкрита людина, таким і залишився", – сказав Коваленко у коментарі програмі "Трендець".

Нагадаємо, Олександр Петраков очолив збірну України влітку 2021 року після відходу Андрія Шевченка з посади. "Синьо-жовті" під його керівництвом вибороли право на вихід у стикові матчі кваліфікації ЧС-2022.

Лаціо у меншості втримав перемогу над Сампдорією, Верона оформила камбек з Венецією, Сассуоло врятував нічию зі Спецією