УКР РУС

Перша ліга: переможне шоу капітанів Олімпіка і Краматорська, ВПК-Агро розтрощив Агробізнес

31 липня 2021 Читать на русском

У суботу, 31 липня, відбулись одразу кілька матчів другого туру Першої ліги сезону 2021/22.

Перша ліга, 2-й тур

ВПК-Агро – Агробізнес – 3:0

Голи: Будняк, 61, Куліш, 73, Косовський, 78

Краматорськ – Кремінь – 2:0

Голи: Зубков, 38, 62

Олімпік – Прикарпаття – 2:0

Голи: Семчук, 65, Білий, 76

Полісся – Гірник-Спорт – 0:2

Голи: Кравчук, 36, Понєдєльнік, 53

Краматорськ провів досить активно першу половину зустрічі. Вже перед самою перервою Кремінь став "заручником" навали на свої ворота, але не вистояв. Після серії помилок Руслан Зубков відкрив рахунок у поєдинку. По перерві капітан Краматорська подвоїв перевагу господарів. Матч завершився впевненою перемогою команди Городова, яка тимчасово піднялась на першу сходинку.

Металіст офіційно оформив трансфер найкращого бомбардира чемпіонату Бразилії

ВПК-Агро та Агробізнес без голів завершили першу 45-хвилинку. По перерві клуб із Шевченківки захопив ініціативу, а одна з тривалих атак завершилась трохи курйозним голом Будняка – м'яч не найкращим чином ліг йому на ногу, але Мозіль, який до цього тягнув усе, не врятував. На 72-й хвилині забив Куліш – він дочекався пасу з флангу після стрімкої контратаки, скористався непорозумінням кіпера з оборонцем та розстріляв порожні ворота. До розгромного рахунок довів Косовський ударом головою після подачі Дудіка. Цікаво, що обидва раніше виступали за Агробізнес. Фінальний свисток зафіксував погром підопічних Чижевського.

Олімпік проводив свій другий матч після пониження у класі, суперником було Прикарпаття. Донеччани намагались домінувати, що, зрештою, конвертувалось у дебютну звитягу. Спершу Вадим Семчук вдало зіграв на добиванні, а менш ніж за 10 хвилин капітан Іван Білий відзначився розкішним голом головою здалеку.

А от Гірник-Спорт завітав у гості до Полісся, де здобув перемогу. Долю зустрічі вирішили забиті м'ячі у виконанні Кравчука та Понєдєльніка в першому та другому таймах відповідно.

Шахтар дотиснув Львів замінами Де Дзербі – новачки знову забивають, Марлос робить різницю, розгромна репетиція перед ЛЧ

Шедевр капітана Олімпіка: