УКР РУС

Перша ліга: Агробізнес здолав Чорноморець, Верес і Металіст 1925 розписали нічию, Оболонь розібралася з Альянсом

5 листопада 2020 Читать на русском

Відбулись чергові матчі 11-го туру Першої ліги. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Перша ліга 2020/21, 11-й тур

Авангард – Полісся – 0:3

Голи: Понєдєльнік, 55, Галенко, 58, Гавриленко, 76

Верес – Металіст 1925 – 0:0

ВПК-Агро – Нива Т – 1:0

Гол: Шмигельський, 21

Гірник-Спорт – Волинь – 0:3

Голи: Кизилатеш, 6, 14, Протасов, 36

Кремінь – Миколаїв – 1:1

Голи: Зубков, 90+2 – Сула, 62, (пен.)

Прикарпаття – Кристал – 1:1

Голи: Волошинович, 4 – Гливий,41

Чорноморець – Агробізнес – 0:1

Гол: Черненко, 90+5 (пен.)

Оболонь – Альянс – 2:0

Голи: Матяж, 41, Мединський, 47

Полісся розбило Авангард. Перший тайм пройшов без голів, а от у другій половині гості повели в рахунку завдяки голу Понєдєльніка, а Галенко майже одразу подвоїв перевагу. Наприкінці зустрічі Гавриленко довів рахунок до розгромного. Аналогічну перемогу здобула Волинь. "Хрестоносці" вийшли вперед завдяки швидкому дублю Кизилатеша, а Протасов ще до перерви встановив остаточний рахунок.

ВПК-Агро мінімально обіграв Ниву та набрав важливі очки у боротьбі за виживання. Єдиним голом у поєдинку відзначився Шмигальський. А от Миколаїв не втримав перемогу над Кремнем – Сула вивів гостей вперед всередині другої половини, але Зубков у компенсований час врятував свою команду від поразки.

У матчі Другої ліги трапився курйоз в стилі гри FIFA – епічне відео

Верес та Металіст 1925 у центральному матчі ігрового дня не змогли виявити сильнішого. Верес більше володів ініціативою, про що свідчить кількість ударів (12 проти 6), проте жоден із них так і не призвів до взяття воріт. Нічиєю розійшлись і аутсайдери першості – Прикарпаття та Кристал. Івано-франківський клуб вийшов уперед завдяки голу Волошиновича вже на 4 хвилині, проте Гливий встановив остаточний рахунок ще до перерви.

Чорноморець мав чудову нагоду закріпитися на вершині турнірної таблиці, однак не зміг впоратися із середняком Агробізнесом. Суперники не надто тішили гострими моментами, і розв'язку довелося чекати аж до компенсованого часу. Голкіпер одеситів Підківка збив суперника у карному майданичку, а Черненко легко реалізував пенальті. Відразу після цього арбітр дав фінальний свисток – лідер чемпіонату сенсаційно програє вдруге у сезоні.

Завершували ігровий день Оболонь та Альянс. Команда Павла Яковенка здобула другу перемогу поспіль і поступово піднімається після провального старту. Кияни шокували Альянс голом "в роздягальню", а по перерві хутко подвоїли свою перевагу. Гості так і не змогли прийти до тями, тому повертатимуться в рідну Липову Долину без очок.

Перша ліга: Волинь несподівано поступилась Авангарду, Оболонь переграла Металіст 1925, Агробізнес розбив Прикарпаття