УКР РУС

Перша ліга: Волинь несподівано поступилась Авангарду, Оболонь переграла Металіст 1925, Агробізнес розбив Прикарпаття

31 жовтня 2020 Читать на русском

У суботу у Першій лізі відбулись поєдинки 10-го туру. Рахунки та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Перша ліга 2020/21, 10-й тур

Полісся – ВПК-Агро – 3:1

Голи: Галенко, 58, Ковальов, 70, Галенков, 88 – Мілєсін, 42

Вилучення: Білий, 42 (ВПК-Агро)

Агробізнес – Прикарпаття – 3:0

Голи: Когут, 37, Черненко, 48, 88, (пен.)

Кристал – Верес – 2:3

Голи: Барладим, 58, Головкін, 78 – Гончаренко, 14, Шестаков, 53, Тимофієнко, 65

Нива Т – Кремінь – 2:2

Голи: Гатала, 58, Кисленко, 82 – Сорокін, 45+2, Феррейра, 61

Альянс – Гірник-Спорт – 0:1

Гол: Семенів, 75

Волинь – Авангард – 0:1

Гол: Дорошенко, 78

Металіст 1925 – Оболонь – 0:1

Гол: Майданевич, 69

Чорноморець – Миколаїв – 2:0

Голи: Ковбаса, 3, 38

Полісся в першому матчі ігрового дня впевнено перемогло ВПК-Агро. Гості вийшли вперед завдяки голу Мілєсіна, але одразу ж був вилучений Білий. У другій половині Галенко, Ковальов та Галенков принесли перемогу житомирському клубу.

Перша ліга: Авангард розгромно програв Альянсу та залишився на дні турнірної таблиці

Агробізнес не зазнав проблем у матчі з Прикарпаттям. Ще в першому таймі Когут відкрив рахунок, а згодом Черненко дублем добив суперника.

Справжній трилер влаштували Кристал та Верес. Рівенський клуб на 53 хвилині вів у два м'ячі, проте Барладим скоротив відставання. Пізніше команди обмінялись голами Тимофієнка та Головкіна.

Нива Т та Кремінь не змогли виявити сильнішого. Голи пішли у другому таймі, коли команди обмінялись забитими м'ячами Сорокіна та Гатала. Феррейра знову вивів Кремінь уперед, однак Кисленко врятував нічию для тернополян.

Гірник-Спорт на виїзді зумів мінімально перемогти середняка першості Альянс – голом на 75-й хвилині відзначився Дмитро Семенів. Перемога зробила команду Ігоря Жабченка лідером за втраченими очками – клуб з Горішніх Плавнів лише на один пункт відстає від Чорноморця, однак має гру в запасі.

Волинь на власному полі несподівано поступилась краматорському Авангарду. Підопічні Василя Сачка пропустили наприкінці матчу і зазнали другої поразки в сезоні, яка відкинула їх на четверту сходинку турнірної таблиці.

Металіст 1925 другий тур поспіль не може набрати бодай очко. Цього разу катом харків'ян стала київська Оболонь. Павло Яковенко зумів зробити висновки після поразки від Кристала і здобув зі своєю командою мінімальну виїзну перемогу.

Лідер першості – Чорноморець – доволі легко переграв Миколаїв. Героєм матчу став нападник "моряків" Андрій Ковбаса, який ще у першому таймі оформив дубль і дозволив одеситам продовжити очолювати турнірну таблицю Першої ліги.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ