УКР РУС

Перша ліга: дубль бразильця приніс Металісту 7 перемогу поспіль, Прикарпаття здолало Краматорськ, жах Ужгорода триває

5 вересня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю, 5 вересня, відбулись три матчі 7-го туру Першої ліги. Звіт про поєдинки читайте на Футбол 24.

Перша ліга, 7-й тур

Ужгород – Полісся – 0:2

Голи: Козак, 61, Шастал, 85

Вилучення: Чушенко, 84 (Ужгород, пряма червона)

Прикарпаття – Краматорськ – 2:0

Голи: Волошинович, 44, Барчук, 64 (пен)

Вилучення: Ндукве, 55 (Краматорськ, друга жовта)

Металіст – ВПК-Агро – 2:0

Голи: Пейшото, 3, 81

Вилучення: Палюх, 80 (ВПК-Агро, пряма червона)

Відвертий аутсайдер турнірної таблиці – Ужгород – у першому таймі матчу з Поліссям зумів втримати свої ворота на замку. Однак в середині другої сорокап'ятихвилинки житомирянам вдалось зламати насичену оборону господарів і зусиллями Артема Козака відкрити рахунок у матчі.

Перша ліга: Агробізнес зазнав чергового фіаско, Кремінь із шедевром здолав Олімпік, нічия Ниви Тернопіль

За п'ять хвилин до завершення поєдинку Богдан Оринчак втік у стрімку контратаку і на підступах до штрафного майданчика був буквально скошений Владиславом Чушенком. Арбітр одразу показав захиснику ужгородців червону картку і призначив небезпечний штрафний. Ретельно вибудувана стінка не врятувала господарів – Андрій Власюк пробив у когось з захисників, м'яч відскочив у бік голкіпера, який, однак, не встиг його зафіксувати. На якусь мить спритнішим виявився Дмитро Шастал, який відкрив лік своїм голам за Полісся. Перемога дозволила житомирянам набрати 12 очок і піднятись на п'яту сходинку турнірної таблиці, Ужгород з 1 пунктом залишається останнім.

Прикарпаття на правах господаря впевнено здолало Краматорськ. Відкрив рахунок у зустрічі Волошинович, вдало зігравши на добиванні. Гості намагались відігратись, але їхню ситуацію погіршив Ндукве, який заробив другу жовту. Крапку у зустрічі поставив Барчук з пенальті, подвоївши перевагу іванофранківців. Краматорськ з 12-ма очками залишився четвертим, а Прикарпаття з десятьма заліковими балами піднялось на шосте місце.

Ігровий день Першої ліги закривали Металіст і ВПК-Агро матчем у Харкові. Підопічні Кучера агресивно розпочали, забивши на 3 хвилині зусиллями Пейшото, який замкнув подачу з кутового точним ударом головою. "Жовто-сині" переважали суперника впродовж всієї зустрічі, але подвоїти перевагу вдалось лише під завісу. Палюх відмахнувся у власному штрафному, за що побачив перед собою червоне "світло". До позначки підійшов Пейшото і впевнено оформив дубль.

2:0 – для Металіста це сьома поспіль перемога у Першій лізі, яка дозволила закріпити лідерство. Команда Кучера ще не втратила жодного очка, що не скажеш про ВПК-Агро, який набрав лише 6 залікових балів і розташувався у зоні вильоту.

Нове життя "українського Мессі": у свої 34 пробігає 13 км за матч, переписується з Мілевським і шкодує за Дніпром