УКР РУС

Перша ліга: Металіст здолав Оболонь в останньому матчі року – Пейшото знову забив

29 листопада 2021 Читать на русском

Оболонь і Металіст (1:2) закривали 20-й тур Першої ліги і осінню частину чемпіонату загалом. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Перша ліга 2021/22, 20 тур

Оболонь – Металіст – 1:2

Голи: Безуглий, 90+3 – Пейшото, 68, Банада, 86

На Оболонь Арені пройшов центральний поєдинок 20-го туру, який поставив крапку у Першій лізі на поточний рік. Матч першого кола завершився скандалом – кияни звинуватили арбітра в упередженості на користь Металіста. Тоді у ворота Оболоні був призначений пенальті, а гравець "пивоварів" був вилучений. Харків'яни у підсумку виграли 3:0. Сьогодні все було спокійніше, а голів було стільки ж.

Форвард Металіста готовий перейти в Шахтар – бомбардир озвучив умову трансферу

Перший тайм завершився нулями, а на 68-й хвилині команда Олександра Кучера таки забила. Зробив це Матеус Пейшото – найкращий бомбардир чемпіонату, для якого цей гол став 14-м. Бразилець ударом головою переграв Литвиненка. Під завісу гри Євген Банада подвоїв перевагу гостей, завершивши контратаку ударом в дотик. "Пивовари" встигли скоротити відставання в компенсований час, але це був останній гол у матчі.

1:2 – Металіст йде на зимову перерву впевненим лідером. У харків'ян 53 очки – Кривбас відстає на 11. Оболонь зимуватиме на 4-й сходинці – 33 бали. Змагання у Першій лізі поновляться у березні 2022 року.

"Самотужки не можу підняти виделку": цікавив Динамо, забивав Шахтарю і Карпатам, а тепер бореться із рідкісною недугою