УКР РУС

Перша ліга: Минай вирвався у лідери, Агробізнес піднявся на п'єдестал, Волинь знищила МФК Металург та обійшла Рух

29 липня 2020 Читать на русском

Відбулись чергові матчі 27-го туру Першої ліги. Читайте звіт про матч на "Футбол 24".

Перша ліга 2019/20, 27-й тур

Миколаїв – Металіст 1925 – 3:2

Голи: Яворський, 12, 48, 72 – Поспєлов, 42, Вентура Лопес, 62

Вилучення: Вентура Лопес, 77

Авангард – ОПФК Черкащина – 2:1

Голи: Мірошник, 41, 85 – Нечай, 45+1

Минай – Гірник-Спорт – 1:0

Гол: Пиняшко, 42

Прикарпаття – Агробізнес – 0:1

Гол: Семенець, 33

Кремінь – Рух – 0:1

Гол: Климчук, 78

Волинь – МФК Металург – 5:0

Голи: Кожанов, 11, 47, Чачуа, 27, Сад, 74, Кобзар, 80

Миколаїв несподівано повів у рахунку на 12 хвилині, коли Яворський замкнув класну передачу з флангу. Поспєлов перед перервою вирівняв становище. На початку другого тайму Миколаїв знову вийшов вперед завдяки голу Яворського, який добив м'яча в порожні ворота.

Харків'яни вдруге відігрались після влучного удару Вентури Лопеса, але Яворський вирішив стати головним героєм матчу та оформив хет-трик. Ця поразка ще більше віддалила Металіст-1925 від лідера Першої ліги – харків'яни залишились шостими з 47 очками. Миколаїв з 29 пунктами розташувався на 11 місці.

Чорноморець розписав з Балканами шалену нічию в одеському дербі

Авангард мінімально обіграв Черкащину. Наприкінці першого тайму команди обмінялись голами Мірошника та Нечая, а в другій половині той же Мірошник оформив дубль та приніс перемогу Авангарду.

Минай, Агробізнес та Рух здобули однакові перемоги над своїми суперниками. Лідерам Першої ліги вистачило по одному голу. Завдяки цьому, команди сформували чітку групу лідерів через поразку Металіста 1925. Минай набрав 56 очок та очолив турнірну таблицю, Агробізнес з 53 пунктами став третім, а Рух набрав 51 заліковий бал та залишився п'ятим.

У завершальному матчі ігрового дня Волинь каменя на камені не залишила від МФК Металург. Відкрив рахунок Кожанов, а трохи пізніше Чачуа подвоїв перевагу "хрестоносців". Другий тайм розпочався з гола того ж Кожанова, а Сад і Кобзар вже добили суперника. Ця перемога допомогла лучанам набрати 51 очко та обігнати Рух за додатковими показниками, Металург залишився передостаннім.

"Найстрашніше – коли у роздягальні літав чайник": Михайло Бурч – про пенальті, фобію Лужного і фантастичного Пятова