УКР РУС

Перша ліга: Кривбас відпустив Металіст, перервавши переможну серію, Волинь мінімально переграла Альянс

14 листопада 2021 Читать на русском

У неділю, 14 листопада, продовжився 18-й тур чемпіонату України серед команд Першої ліги. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Перша ліга, 18 тур

Кривбас – Гірник-Спорт – 0:0

Волинь – Альянс – 1:0

Гол: Кобзар, 72

Ігровий день у Кривому Розі відкрили місцевий Кривбас і Гірник-Спорт. Підопічні Бабича впевнено втримують другу позицію, поступаючись лише харківському Металісту, а команда з Горішніх Плавнів йшла шостою.

Металіст розгромив Прикарпаття, яке перервало безпрограшну серію, Ярославський презентував чергового новачка

Обидві команди мали моменти, щоб забити, але не найвидовищніший поєдинок так і завершився нулями на табло. Кривбас відпустив Металіст вже на 9 очок і перервав 4-матчеву переможну серію, але команда Олександра Бабича не програє вже в 8-ми поєдинках чемпіонату. В активі криворіжців 38 балів. Гірник-Спорт довів свою серію без поразок до 9-ти матчів і посідає 6 місце – 26 пунктів.

Волинь обіграла Альянс, завадивши сумчанам піднятись на п'єдестал. Перша половина завершилась без голів, а у другому таймі Кобзар вирвав перемогу для лучан, головою замкнувши навіс з правого флангу. Ця перемога дозволила Волині набрати 22 очки та піднятись на 9 місце, а Альянс залишився четвертим з 29 пунктами.

Полісся перервало безвиграшну серію, ВПК-Агро здолав Поділля – претендент на найбезглуздіше вилучення сезону