УКР РУС

Перша ліга: Кривбас мінімально обіграв Ниву Т завдяки голу екс-гравця Карпат, Металіст здолав Ужгород у битві новачків

1 серпня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні матчі 2-го туру Першої ліги. Читайте звіт про поєдинки на "Футбол 24".

Перша ліга 2021/22, 2-й тур

Кривбас – Нива Т – 1:0

Гол: Дебелко, 15

Металіст – Ужгород – 3:1

Голи: Сартіна, 45+1 (аг), Мизюк, 62, Жонатан, 89 – Хомченко, 77

Кривбас продовжив серію з перемог у Першій лізі, цього разу здолавши тернопільську Ниву. Вже на 15-й хвилині було забито єдиний гол у зустрічі. Після подачі зі штрафного Дебелко точно пробив у ближній кут, скориставшись помилкою воротаря на виході. Нива намагалась відігратись, проте Кривбас довів зустріч до перемоги.

Перша ліга: переможне шоу капітанів Олімпіка і Краматорська, ВПК-Агро розтрощив Агробізнес

На сьогодні було призначено три поєдинки, але через скандал за участі Альянса їхній матч проти Оболоні був перенесений. День завершували новачки Першої ліги – Металіст та Ужгород. Закарпатці після стартових 0:6 від Прикарпаття трималися значно краще, але таки пропустили під завісу першого тайму. Дмитро Сартіна відчайдушно намагався перервати простріл з флангу і зрізав м'яч у власні ворота. Перевагу Металіста подвоїв Мизюк, який головою замкнув подачу. Хомченко дав Ужгороду надію на очки, але не більше. Харків'яни розіграли стрімку контратаку, і Жонатан зняв усі питання щодо переможця.

Після двох зіграних турів лише трійка команд може похизуватися максимумом очок – компанію Металісту і Кривбасу складає Краматорськ.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ