УКР РУС

Перша ліга: Металіст 1925 розгромив Прикарпаття, Рух вирвав перемогу у Гірника-Спорт, Агробізнес знищив Волинь

24 липня 2020 Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки 26-го туру Першої ліги. Звіти про матчі читайте на "Футбол 24".

Перша ліга, 26-й тур

Балкани – Миколаїв – 1:3

Голи: Пархоменко, 58 – Паламар, 66 (аг.), Кушніренко, 77 (пен.), Ляшевський, 90+3

Кремінь – Оболонь-Бровар – 1:0

Гол: Бафталовський, 82

Вилучення: Голіков, 75 (Оболонь-Бровар, друга жовта картка)

Агробізнес – Волинь – 3:0

Голи: Семенюк, 4, 21, Черненко, 82

Металіст 1925 – Прикарпаття – 3:1

Голи: Ямпіль, 40 (пен.), Дерек, 72, Єрмоленко, 90+3 – Кузьмін, 18

Рух – Гірник-Спорт – 2:1

Голи: Калюжний, 21, Кухаревич, 88 – Бойко, 64

УАФ оприлюднила список стадіонів, розбитих на чотири категорії – єврокубки зможуть прийняти лише шість арен

Балкани на власному полі несподівано поступились Миколаєву. Після безгольового першого тайму Костянтин Пархоменко вивів господарів вперед, однак згодом Руслан Паламар зрізав м'яча у власні ворота і все довелось починати спочатку. В середині другої сорокап'ятихвилинки гості здобули право на пенальті, який впевнено реалізував Богдан Кушніренко. А вже у доданий час Миколаїв забив втретє, поставивши масну крапку у матчі.

Оболонь-Бровар значно погіршив свої шанси поборотись за еліту, сенсаційно поступившись Кременю. Залишившись у меншості в середині другого тайму, "пивовари" пропустили під кінець матчу – Артем Бафталовський з гострого кута вразив ворота суперника. Як наслідок, поразка залишила киян на п'ятій сходинці – підопічні Валерія Іващенка відстають від лідера турнірної таблиці Інгульця вже на вісім очок.

Ще один несподіваний результат було зафіксовано у матчі між Агробізнесом та Волинню. Команда з Волочиська після двох поразок і нічиєї, довічного відсторонення почесного президента клубу Олега Собуцького від футболу за побиття арбітра і заборони на невизначений час грати на власному стадіоні спромоглась зібратись і впевнено переграти команду Андрія Тлумака. Доля матчу була вирішена ще у першому таймі завдяки дублю Сергія Семенюка. Волині не вдалось зламати спротив суперника і після перерви і, як наслідок, лучани отримали ще один гол.

Металіст, пропустивши від Прикарпаття в середині першого тайму, відновив статус-кво з пенальті ще до пеперви. Після відпочинку харків'яни вийшли вперед, а вже у доданий час збільшили перевагу до двох голів.

Львівський Рух лише на останніх хвилинах зумів вирвати перемогу у Гірника-Спорт і здобути надважливі три очки: пропустивши у першому таймі, підопічні Івана Федика зрівняли по перерві і лише за дві хвилини до закінчення матчу змогли вийти вперед.

Тож після 26 турів впевнено лідирує Інгулець, якому у спину дихає Минай. На відстані однієї перемоги розташувався Агробізнес. Волинь та Рух з однаковою кількістю очок замикають топ-5 Першої ліги, однак у львівської команди є гра в запасі.

"Протасова плавили давно": після відставки залишив телефон, заліг на дно в Греції і "підсиджував" Луческу в Шахтарі