УКР РУС

Перша ліга: Оболонь поступилася останній команді чемпіонату, Чорноморець сенсаційно програв Ниві

26 жовтня 2020 Читать на русском

У понеділок, 26 жовтня, відбулись матчі 9-го туру Першої ліги. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Перша ліга 2020/21, 9-й тур

Верес – Агробізнес – 2:0

Голи: Шестаков, 22, 33

Гірник-Спорт – Металіст 1925 – 3:0

Голи: Козиренко, 23, 51, 84

Прикарпаття – Миколаїв – 0:1

Гол: Кулинич, 55

Кремінь – ВПК-Агро – 2:0

Гол: Геловані, 70, Сорокін, 90+2

Волинь – Полісся – 1:0

Голи: Оринчак, 72

Оболонь – Кристал – 0:1

Гол: Семенина, 55

Чорноморець – Нива Т – 1:2

Голи: Авагімян, 35 – Скакун, 59, 66

Верес вдома впевнено обіграв Агробізнес. Господарі оформили перемогу ще в першому таймі завдяки дублю Шестакова, який спочатку переправив м'яч у ворота у падінні після розіграшу кутового, а трохи згодом замкнув подачу від кута поля.

Динамо офіційно підтвердило коронавірус у двох лідерів та тренера команди

Гірник-Спорт розбив Металіст 1925. Клуб з Горішніх Плавнів також мав свого героя – Козиренка, який тричі забив харків'янам. У першому таймі нападник переправив м'яч у ворота після передачі з флангу, а по перерві класним ударом у дев'ятку з-за меж штрафного подвоїв перевагу. А на останніх хвилинах Гірник-Спорт скористався помилкою захисника і Козиренку нічого не лишалось як забити у порожні ворота.

Миколаїв мінімально обіграв Прикарпаття. Єдиний гол у матчі забив Кулинич, і зробив це у яскравій манері: після вкидання з аута та виносу зі штрафного партнер скинув Кулиничу у дотик, а той прийняв м'яч на груди і з лету за меж штрафного пробив голкіпера.

Кремінь у матчі з ВПК-Агро зумів перервати неприємну серію з чотирьох поразок поспіль у Першій лізі. Перший тайм був напруженим, проте безгольовим. По перерві команди продовжили обмін моментами, але реалізація була кращою у Кременя – підопічні Головка вдало розігнали контратаку, а Геловані відзначився влучним ударом із дальної дистанції. На 90+2 хвилині крапку у матчі поставив Сорокін, скориставшись помилкою голкіпера.

Волинь продовжує боротьбу за перші сходинки. Посприяла цьому перемога над Поліссям на домашньому полі. Єдиним, проте переможним м'ячем відзначився Оринчак на 72 хвилині дальнім ударом – без шансів для голкіпера. 1:0 і Волинь повертає собі третє місце.

Кристал завдав сенсаційної поразки Оболоні. Боротьба була напружена, але відзначитись вдалось Кристалу на 55 хвилині з пенальті. Семенина впевнено підійшов до позначки та розвів м'яч з воротарем по різних кутах. Цікаво, що до цього матчу Кристал ще не набирав очки у поточному сезоні Першої Ліги.

А от Чорноморець зазнав сенсаційної поразки у матчі з тернопільською Нивою. Одесити вважались фаворитами та забили вже на 35 хвилині. Це Авагімян поклав шедевральний "сухий лист". У другому таймі Скакун відзначився ефектним дублем та не дав Чорноморцю укріпити свої позиції на чолі турнірної таблиці. Попри поразку 1:2 одесити продовжуюють лідирувати у Першій лізі, маючи одне очко переваги над Гірник-Спортом.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ