УКР РУС

Перша ліга: Оболонь знищила Полісся, Агробізнес вийшов у лідери, Верес розгромив конкурента

25 листопада 2020 Читать на русском

У середу, 25 листопада, пройшли поєдинки 15 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги. Читайте звіт про матчі на "Футбол 24".

Перша ліга, 15 тур

Верес – Гірник-Спорт – 3:0

Голи: Гегедош, 13 (пен), 49, Пасіч, 20

Кремінь – Альянс – 0:2

Голи: Сидоренко, 73, Загинайлов, 83

ВПК-Агро – Металіст-1925 – 0:1

Гол: Дмитренко, 84

Нива Тернопіль – Кристал – 2:0

Голи: Чернишов, 15 (авт), Демчук, 48 (пен)

Нереалізований пенальті: Волохатий, 20 (Кристал)

Миколаїв – Агробізнес – 0:2

Голи: Дідик, 10, Груша, 57

Оболонь – Полісся – 3:0

Голи: Лук'янчук, 30, Савченко, 35, Майданевич, 49

У центральному матчі дня зустрічалися третя та четверта команди – Верес приймав Гірник-Спорт. Роберт Гегедош оформив дубль, а Геннадій Пасіч відзначився розкішним голом. Півзахисник отримав пас від Гегедоша та фантастичним ударом в дотик у дальній кут не залишив голкіперу шансів. Ще одна подія матчу – дебют журналіста Дмитра Поворознюка за рівненську команду. 33-річний хавбек вийшов на заміну на 80-й хвилині. У підсумку, Верес розгромив конкурента, закріпившись у топ-3.

Поліція розшукує вандалів, які знищили газон тренувального поля Агробізнеса

Кремінь зустрічався з Альянсом – обидві команди перебували в нижній частині таблиці. Гості вирвали 3 очки під завісу поєдинку. Як і Металіст 1925, який завдяки пізньому голу здолав ВПК-Агро.

Нива в Тернополі мірялася силами з Кристалом. Автогол Чернишова і реалізований пенальті Демчуком принесли 3 очки господарям. Кристал теж отримав право на 11-метровий, але не забив.

Важливий поєдинок пройшов у Миколаєві, де 5 команда чемпіонату приймала Агробізнес, який йшов другим. Гості забили вже на 10-й хвилині – Дідик виявився найспритнішим у штрафному майданчику. По перерві Груша ударом в дальній кут поставив крапку. Агробізнес обійшов Чорноморець завдяки кращій різниці голів та очолив турнірну таблицю.

Ігровий день закривали Оболонь та Полісся. Зустріч була принциповою, адже обидві команди мали по 19 пунктів. Мабуть, перемогу здобути більше хотіли гравці Оболоні, адже вже у першому таймі відзначились двічі – по голу головою у свій актив записали Лук'янчук та Савченко. У другій 45-хвилинці Майданевич добив Полісся, а фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Оболоні – 3:0. Кияни розташувались п'ятими, житомиряни залишились дев'ятими.

Лобановський, Пеле, остання розмова з Брагіним: легенда Шахтаря розпочинав у Динамо, а в 50 став зіркою Instagram