УКР РУС

Перес здійснив катастрофічну помилку, продавши Роналду, – екс-президент Реала

14 липня 2018 Читать на русском

Колишній президент Реала Рамон Кальдерон розкритикував нинішнього боса "вершкових" Флорентіно Переса за рішення продати Кріштіану Роналду в Ювентус.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду покинув Реал та підписав 4-річний контракт з Ювентусом. Колишній президент мадридців Рамон Кальдерон не розуміє рішення Флорентіно Переса відпустити португальця.

Трансфер Роналду: програли усі – Реал, Ювентус та сам гравець

"Продаж Роналду – катастрофічна помилка, за яку Флорентіно дорого заплатить. Відхід Роналду вдарив і по іміджу клубу. Реал не міг відмовитися від такої щедрої пропозиції? Такої щодо Роналду не існує, це жива легенда Реала.

100 мільйонів – цього мало за Кріштіану! Ювентус провернув відмінну операцію. Хто ще може забивати по 50 м'ячів за сезон, як Роналду? Подумайте про те, скільки інші клуби витрачали на трансфери Неймара, Мбаппе і Коутінью. Роналду все ще їх перевершує.

Трансфер Роналду в Ювентус: 5-й найдорожчий в історії, суперрекорд по зарплаті та дебют проти Реала

З Роналду Ювентус може серйозно націлюватися на Лігу чемпіонів. Італійці стануть відмінним прикладом для всіх. Вартість Ювентуса неймовірно зросте, а гроші, сплачені за трансфер Роналду будуть компенсовані рекламою і спонсорськими контрактами", – цитує Кальдерона La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, у Турині Кріштіану Роналду зароблятиме 30 млн євро на рік. Португалець виступав за Реал з 2009 року.