УКР РУС

Переможець Ліги чемпіонів на чолі Барселони погодився очолити жіночу збірну України

14 листопада 2021 Читать на русском

Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко оголосив про домовленість з колишнім наставником Барселони Луїсом Кортесом.

"Приємно повідомити, що відомий іспанський спеціаліст Луїс Кортес, найкращий тренер жіночих команд за версією УЄФА і найкращий тренер Іспанії, який цього року з жіночою командою ФК Барселона переміг у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, здолавши Челсі з рахунком 4:0, погодився на мою пропозицію очолити національну жіночу збірну України.

Жіноча збірна України офіційно залишилась без тренера

Відповідне кадрове рішення буде розглянуте Виконкомом УАФ 17 листопада. І в разі підтримки моєї пропозиції, наші футболістки збірної та клубні жіночі команди України отримають можливість перейняти найкращий європейський досвід. Адже Луїс, разом з двома помічниками з Іспанії, готові не тільки тренувати збірну, але й ділитися своїми знаннями з розвитку жіночого футболу, які вони успішно реалізували в Каталонії.

Таким чином, 17 листопада Виконком УАФ розгляне одразу два важливі кадрові питання: призначення куратором наших рефері Ніколу Ріццоллі і обрання Луїса Кортеса новим головним тренером національної жіночої збірної", – написав Павелко на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, жіноча збірна України залишилась без тренера – Наталія Зінченко сьогодні офіційно покинула свою посаду.

Жіноча команда Шахтаря феєрично завершила рік – звичний розгром, дивовижний гол і фантастичні 89:0