УКР РУС

Перехід Тайсона в Інтернасьйонал під загрозою зриву – бразильці виставили умову зірці Шахтаря

4 січня 2021 Читать на русском

Півзахисник "гірників" Тайсон, аби покинути донецький клуб, змушений буде піти на суттєве зменшення зарплатні.

Бразильський Інтернасьйонал продовжує опрацьовувати можливість підписання попередньої угоди з норовливим півзахисником Шахтаря Тайсоном. Нагадаємо, контракт 32-річного вінгера з чинними чемпіонами України закінчується 30 червня і гравець вже може підписувати попередній контракт з будь-яким клубом.

Директор Інтернасьйонала: Наше спілкування з Тайсоном було продуктивним і обнадійливим

Нове керівництво бразильського клубу провело переговори з агентом Тайсона, однак не готове оформити перехід гравця будь-якою ціною, повідомляє видання GauchaZH. Ідея босів Інтернасьйонала полягає у тому, аби переконати футболіста відмовитися від більшої частини своїх фінансових апетитів.

Адже зарплата у 250 тисяч євро, яку півзахисник отримує у Шахтарі, є непідйомною для бразильського клубу. Тому у такій ситуації питання повернення Тайсона в Інтернасьйонал тепер куди більше залежить від бажання самого футболіста, аніж від бажання клубу.

До слова, раніше футболіст неодноразово заявляв про мрію повернутися в Інтернасьйонал, де він починав свою професійну кар'єру. Однак, "гірники" мають намір втримати гравця і готові запропонувати йому новий контракт.

Тайсону підготували план втечі з Шахтаря – головний претендент змінив керівництво і запропонує контракт вже взимку