УКР РУС

Пеллегріні розповів, як вплинув на тренерські погляди Лемпарда

30 листопада 2019 Читать на русском

Наставник Вест Хема Мануель Пеллегріні висловився про роботу свого колишнього підопічного Френка Лемпарда на чолі Челсі перед очним протистоянням команд в рамках 14-го туру АПЛ.

"Як на мене, то Френк завжди був дуже розумним гравцем. Він завжди знав момент, щоб увірватися до чужого штрафного у потрібний момент. Це не просто біганина, для цього потрібне розуміння гри.

Абрахам пропустить матч проти Вест Хема Ярмоленка

Він завжди вимагав від себе більшого, чим справив на мене велике враження. Я прекрасно знав його як гравця до того, але коли він приєднався до Манчестер Сіті, то я пізнав його як людину. І був гордий попрацювати з ним.

Якщо ви хочете стати менеджером, то ви повинні постійно вчитися. За свою кар'єру Френк працював з багатьма людьми, які по-різному керують колективом і грають в різний футбол. Він почав кар'єру тут, у Вест Хемі, проте більшу частину часу як гравець він віддав Челсі. Далі він вирушив в Манчестер Сіті, де побачив інший спосіб гри в футбол. Думаю, це допомогло йому стати менеджером, і я дуже радий його успіхам", – цитує Пеллегріні офіційний сайт Вест Хема.

Нагадаємо, Пеллегріні працював разом з Лемпардом в Манчестер Сіті в сезоні 2014/15, куди перебрався Френк після відходу з Челсі.

Ярмоленко спробує засмутити гранда, дебют Арсенала з новим тренером, екс-кумир знову в Мадриді – топ-матчі євровікенду