УКР РУС

Павелко нагородив збірну України U-19 після виступу на Євро-2018

31 липня 2018 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко вручив нагороди збірній України U-19 за вдалий виступ на чемпіонаті Європи-2018.

Андрій Павелко в Будинку футболу відзначив збірну України U-19, повідомляє офіційний сайт ФФУ. Президент федерації вручив гравцям відзнаки ФФУ, тренерам – медалі ФФУ "За заслуги", співробітникам адміністрації збірної – почесні грамоти.

Україна у півфіналі Євро-2018 U-19: суперник не забиває з метра, але має історичного чемпіона і партнера Ярмоленка

"Ви для нас справжні герої. Ви ввійшли до четвірки найкращих збірних Європи та отримали дуже гарний досвід на цьому футбольному форумі. Упевнений, що до старту на чемпіонаті світу ви підійдете у бойовому складі, а тренерський штаб врахує досвід виступів на Євро-2018. Ми ж зі свого боку створимо всі необхідні умови для того, щоб збірна ефективно підготувалася до Мундіалю, який відбудеться в Польщі.

Петраков: Збірна України U-19 трохи перевиконала завдання, пробившись до півфіналу Євро-2018

Бажаю вам плідних тренувань і успішних виступів за свої рідні клуби, а також ефективної підготовки до відповідального турніру та нагоди вписати свої імена в історію світового футболу. Низькій уклін тренерському штабу збірної за проведену роботу. Уся футбольна Україна вболіває за вас, і я бажаю, щоб цей настрій підтримував вас на майбутньому Мундіалі", – сказав Павелко.