УКР РУС

"Павелко чіпляється за останню соломинку": журналіст озвучив єдиний шанс для президента УАФ залишитись на посаді

4 грудня 2022 Читать на русском

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився думками щодо скандальних подій, які останнім часом буквально оповили очільника українського футболу.

"Після засідання суду Павелко організував збори УАФ, де розпочалася робота над заявкою України на ЧС-2030. Павелко чіпляється за цей форум як за свою останню соломинку. Йому важливо асоціювати себе з чемпіонатом світу, що саме він його привіз до України і його не можна усувати з посади.

"Від керівництва УАФ починається шантаж щодо ЧС-2030": Циганик розніс Павелка і Ко за корупцію і схеми

На мій погляд, головна помилка Павелка у тому, що за весь цей час судових розглядів він так і не вийшов у публічний простір. Рупор УАФ та його особистий – це Facebook. Це єдине ЗМІ, з якого ми розуміємо, що відбувається у голові у Павелка", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, після багаторічних натяків на правопорушення Павелка і Ко, зокрема у справі зі штучними полями, правоохоронці нарешті взялись за президента УАФ на повну. Він та генеральний секретар організації Юрій Запісоцький вже отримали 2 місяці арешту, але вийшли під заставу у майже 20 мільйонів гривень. Тепер Павелко намагається заручитись підтримкою ФІФА та УЄФА, натякаючи на втручання держави у його роботу.

Приватний пляж, позолочені меблі та гардероб для 100 пар взуття – з'явилось відео обшуку у помешканні Павелка