УКР РУС

"Патріот": Грозний очікує на повернення Ракицького у збірну України

4 квітня 2022 Читать на русском

Український тренер та експерт В'ячеслав Грозний розповів, чому хоче бачити екс-захисника Зеніта Ярослава Ракицького у національній команді.

"Можу сказати, що ставлюсь до Ракицького з великою повагою. Я завжди про нього говорив, як про одного з найкращих захисників українського футболу. Людина, яка розірвала контракт із Газпром-клубом і чітко висловила свою позицію, – патріот.

Ракицький у збірній України: відомий коментатор категорично не підтримує гучне повернення

Куди перейде Ракицький? Думаю, його агент намагатиметься підшукати варіант у Туреччині. Для Ракицького це буде гарною ігровою практикою як для захисника, тому що рівень нападників у Туреччині дуже високий.

У ситуації, яка склалася, гадаю Ракицького викличуть до збірної України на стикові матчі. Я вважаю, це буде правильним рішенням і по-людськи, і за рівнем професіоналізму. А чи гратиме він у стартовому складі, це вже вирішувати Петракову та його тренерському штабу", — сказав Грозний в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, нещодавно Ярослав Ракицький розірвав контракт із Зенітом, який був розрахований до 30 червня. Колишній захисник Шахтаря виступав у Росії останні 3 роки, а зараз тренується з Металістом.

Росія напала на Україну: екс-зірка УПЛ вже феєрить у Франції, Шахтар готує серію благодійних матчів (LIVE)