УКР РУС

Панков: У Мілевського дедалі більше виникає бажання повернутися в чемпіонат України

31 серпня 2018 Читать на русском

Футбольний агент Олександр Панков прокоментував перехід свого клієнта Артема Мілевьского в угорську Кішварду.

"Перехід у Кішварду – це правильне і усвідомлене рішення. Чемпіонат Угорщини переживає зараз дуже серйозний і економічний підйом. І саме футбольний! Ми всі бачимо, що і Сергій Ребров перейшов у Ференцварош. Це про щось говорить! Рівень угорського чемпіонату сильніший, ніж білоруського. Однозначно, ми робимо крок вперед.

Кішварда вперше вийшла до вищої ліги, тому зараз завдання – закріпитися в середині турнірної таблиці. Про боротьбу за єврокубки мова не йде. Клуб зараз на останньому-передостанньому місці, але це тільки 6 тур з 33, тому це тільки початок. Різниця до 5 місця – 4 очки. Тому я розумію, чому вони зробили таку щедру пропозицію, щоб запросили Артема. Команда реально хоче боротися за 5-6 місце.

Глєб – про відхід Мілевського з Динамо Брест: Не можна чіпати курку, яка несе золоті яйця

Якщо чесно, була одна українська команда, яка цікавилася Артемом. Ми дійсно вели переговори. І можливо, якщо б ми не домовилися з угорським клубом, то була б вірогідність повернення Артема в Україну. Буде некоректно зараз говорити, який саме клуб це був. Я скажу, що це не Динамо і не Шахтар. Ця команда зараз йде у першій шістці.

Але надійшла конкретна і дуже цікава пропозиція. Я багато знаю про Угорщину. Тут і Женя Сєлін (МТК) грає, і той же Темур Парцванія, Роман Карасюк, Паша Лук’янчук. Тут така українська банда! Реально українська банда у Кішварді. Я думаю, що у нас ще буде можливість повернутися в український чемпіонат. В Артема я бачу дедалі більше виникає бажання повернутися в Україну", – розповів Панков для FootballHub.

Кішварда розірвала контракт з Шиндером, – ЗМІ