УКР РУС

Панатінаїкос – СК Дніпро-1: де дивитися матч Ліги чемпіонів

31 липня 2023 Читать на русском

СК Дніпро-1 на виїзді зіграє проти Панатінаїкоса в матчі-відповіді 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Де дивитися гру онлайн і на якому каналі, підкаже "Футбол 24".

Матч Панатінаїкос – СК Дніпро-1 відбудеться 1 серпня. Стартовий свисток пролунає о 20:30 за київським часом. Гра пройде столиці Греції на стадіоні Апостолос Ніколаїдіс. Віце-чемпіонам України потрібно відігравати відставання після першого матчу, який вони програли з рахунком 1:3.

Панатінаїкос – СК Дніпро-1: поєдинок Ліги чемпіонів розсудить фартовий для українських команд рефері

Нагадаємо, що переможець цієї пари у наступному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє проти Марселя, у складі якого виступає Руслан Маліновський. Натомість той, хто програє, вилетить у кваліфікацію Ліги Європи, де на нього вже чекає чеська Славія.

Панатінаїкос – СК Дніпро-1: де дивитися матч Ліги чемпіонів

У прямому ефірі поєдинок цих команд знову транслюватиме телеканал УНІАН. Дивитися матч онлайн можна на YouTube-каналі Footballhub. Основні події гри можна буде переглянути в текстовому форматі – відповідну онлайн-трансляцію проведе "Футбол 24".

"Дніпро-1 виявився звичайною командою": перший успіх за 6 років, провал екс-зірки УПЛ, греки вже святкують вихід в групу