УКР РУС

Палкін: Що має зробити Росія, щоб її виключили із ФІФА? Атомну бомбу скинути на нас?

31 липня 2022 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін обурений через те, що росіяни досі не виключені з ФІФА після всього, що вони накоїли в Україні під час свого вторгнення.

"Почалася повномасштабна війна, а на конгресі ФІФА приймають російську мову офіційною. Взяли викинули дві бідні африканські асоціації за якийсь корупційний скандал, а тут росіяни творять що хочуть, і навіть на порядку денному немає теми виключення Росії із ФІФА.

Палкін знову наїхав на ФІФА через відхід легіонерів, пригадавши початок російської агресії

Ми закликали виключити команди РФС з УЄФА та ФІФА, чому цього не робили інші українські клуби? Кожен має відповідати за себе. У нас є чітка, жорстка та зрозуміла позиція. Якщо ми воюємо, то воювати треба скрізь. А то виходить, що наш футбол вони вбили, а в Росії спокійно грають собі чемпіонат і ще претендують, щоб виступати в Лізі чемпіонів, кажуть, що хочуть на чемпіонат світу. У них все гаразд, а ми страждаємо всі. А ФІФА їх ще підтримує. Що має зробити Росія, щоб її виключили із ФІФА? Атомну бомбу скинути на нас?

Я говорив іноземним журналістам, що ФІФА – це як Господь бог: усі розуміють, що він є, але його ніхто не бачив. На e-mail вони не відповідають та на контакт не виходять. Де вони взагалі? Їхні меседжі, що ми одна футбольна сім'я, що ми за мир… Де ця сім'я була, коли в нас почалася війна? Ми тільки просили, щоби нас почули. Тут сім’ї нема. Їм байдуже", – емоційно висловився Палкін в інтерв'ю Tribuna.

Росія напала на Україну: суперник в ЛЧ залякує Динамо і не почув Путіна, муки зрадника, який обожнює Москву (LIVE)