УКР РУС

"Останні заяви Неймара – жахливі": легенда ПСЖ знищив бразильця через намір завершити кар'єру

12 жовтня 2021 Читать на русском

Колишньому півзахиснику ПСЖ та низки інших французьких команд Жерому Ротену не сподобались слова Неймара про завершення кар'єри в збірній Бразилії після Мундіалю 2022-го.

"Останні заяви Нея – жах для ПСЖ. Він переживає поганий етап і демонструє мало прихильності клубу. Неймар – приголомшливий гравець, коли він у хорошій формі, але проблема в тому, що у нього зараз не найкращий час. Йому не вистачає сміливості.

Неймар готовий покинути збірну Бразилії після ЧС-2022 – Мундіаль у Катарі може стати останнім шансом форварда

Любов, яку він відчуває до Бразилії, очевидна. Він хоче виграти чемпіонат світу. Його останній шанс буде в Катарі через рік. Але я маю йому нагадати про його обов'язки: коли ти футболіст такого рівня, знакова фігура, то не можеш говорити про це. Сподіваюсь, вони не дадуть йому "етичної" премії за схожі заяви. Він повинен виконувати свої обов'язки", – цитує Ротена Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Неймар нещодавно заявив, що ЧС-2022 стане для нього останнім, адже він не знає, чи "вистачить сили духу продовжувати займатися футболом". У складі збірної бразилець провів 113 матчів і забив 69 м'ячів. Найкраще досягнення – перемога в Кубку Конфедерацій-2013 та золото Олімпіади у 2016-му.

Лапорта хотів, щоб Мессі грав за Барсу безкоштовно – про торги з аргентинцем, підсилення на Динамо і трансфер Неймара