УКР РУС

Сельта розписала бойову нічию з Ейбаром, Осасуна завдяки дублю Будіміра впевнено здолала Гранаду

24 січня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 20-го туру Ла Ліги було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 20-й тур

Осасуна – Гранада – 3:1

Голи: Будімір, 27, 40, Монкайола, 86 – Суарес, 50

Вилучення: Ронкалья, 88 (Осасуна) (друга жовта)

Сельта – Ейбар – 1:1

Голи: Мендес, 9 – Гіл, 53

Ігровий день в іспанській Прімері розпочинав поєдинок Осасуна – Гранада. Ще у першому таймі господарі оформили собі комфортну перевагу у рахунку. На 27-й Будімір замкнув простріл у штрафний майданчик, а під завісу тайму Анте поклав ще один, записавши до свого активу дубль.

"Я не збираюся мовчати! Якщо хтось проти – запросіть іншого тренера": Куман – про критику гравців Барселони

Після перерви гранадці відквитали один гол зусиллями Луїса Суареса. Однак, це виявилось усе, на що були спроможні гості. Наприкінці зустрічі памплонці забили ще один і одразу залишились у меншості – другу жовту отримав Ронкалья. Однак, щоб використати чисельну перевагу гравцям Гранади не вистачило часу. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Осасуни – 3:1.

Сельта у рідних стінах приймала Ейбар. Вже на 9-й хвилині матчу господарі вийшли уперед – Мендес вийшов віч-на-віч із голкіпером та потужно пробив у лівий кут воріт. "Зброярам" у першому таймі нічого створити не вдалось.

Після перерви гравці Ейбара скористались помилкою захисника, який віддав неточну передачу, і зрівняли рахунок – відзначився Бріан Гіл. До кінця матчу обидві команди відчайдушно намагались вирватись уперед, але забити не вдалось жодній. Бойова нічия – 1:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ