УКР РУС

Атлетік переміг Райо Вальєкано, Сосьєдад втратив очки з Хетафе, Осасуна здолала Гранаду завдяки перформенсу трьох Гарсій

23 січня 2022 Читать на русском

В рамках недільньої програми 22-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 22-й тур

Гранада – Осасуна – 0:2

Голи: Д. Гарсія, 65, К. Гарсія, 90

Райо Вальєкано – Атлетік – 0:1

Гол: Серрано, 30

Реал Сосьєдад – Хетафе – 0:0

Програму дня в Іспанії відкривав поєдинок між Гранадою та Осасуною. В першому таймі голів забито не було, та і якісних моментів практично не виникало, а от у другому памплонцям вдалося відкрити рахунок. Відзначився Давід Гарсія, який замкнув подачу від Рубена Гарсії – 0:1! Господарі так і не відіграли цей гол.

Ба більше – на 90-й хвилині "насриди" пропустили вдруге. Кіке Гарсія прийняв закидання у штрафний від Начо Відаля й впевнено розстріляв ворота, встановивши остаточний рахунок зустрічі. 0:2! Осасуна святкує перемогу.

Атлетік після домашньої перемоги над Барселоною в Кубку приїхав у Мадрид на матч Ла Ліги проти Райо Вальєкано. Господарі домінували в обох таймах, завдавши майже 30 ударів по воротах, але жоден момент не приніс успіху – баски ж реалізували одну з перших нагод. На 30-й хвилині Серрано звільнився від опіки в штрафному, прийняв м'яч і пробив у правий нижній кут. 0:1!

Цього голу виявилось достатньо. Атлетік, попри феєричний тиск Райо, святкує мінімальну перемогу й зрівнюється з мадридцями за очками. Тепер у обох по 31 заліковому балу. До зони єврокубків їм не вистачає всього одного пункту, а до топ-4 – лишень п'ять.

У паралельному поєдинку Реал Сосьєдад приймав Хетафе, намагаючись не відставати від топ-4 Ла Ліги. В разі перемоги над 16-ю командою чемпіонату баски порівнялись би за очками з Атлетіко, але нічого такого не сталося. У рівній грі з мінімальною кількістю моментів вболівальникки так і не побачили голів. Нічия!

ЧС-2022: Африка провела жеребкування останнього раунду відбору – Мане або Салах не поїдуть в Катар