УКР РУС

Атлетіко мінімально здолав Бетіс, Осасуна у компенсований час вирвала перемогу над Сельтою: 35-й тур Ла Ліги, субота

12 липня 2020 Читать на русском

В рамках 35-го туру чемпіонату Іспанії відбулось 2 матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/20, 35-й тур

Осасуна – Сельта – 2:1

Голи: Енрік, 23, Арнаіц, 90+1 – Міна, 10

Атлетіко – Бетіс – 1:0

Гол: Коста, 74

Вилучення: Ермосо, 57

Програму дня в іспанському турі відкривав поєдинок у Памплоні між Осасуною та Сельтою. Перший тайм зустрічі сподобався: вже на 10-й хвилині гості вийшли уперед зусиллями Санті Міни, якому вдалося замкнути простріл Аспаса на ближню стійку – 0:1! Господарі відігралися за 13 хвилин внаслідок кросу Еступініана точно на голову Енріку, хоча деякий час гол перевіряли на предмет положення поза грою. Все було чисто. Втім, потім команди збавили оберти. На перерву вони пішли за нічийного рахунку.

Другий тайм виявився динамічним і цікавим. Моменти особливо гострими не були, але виникали регулярно – голкіперам мінімум десять разів довелося вступати в гру. Найбільш близьким до взяття воріт був Аспас, який не реалізував вихід віч-на-віч та пробивав повз дальню стійку. В складі Осасуни відзначитись міг Торрес, який на 76-й хвилині прийняв шикарну діагональ Еступініана на правий край штрафного й замикав у польоті, але удару не вистачило сили – Вільяр спіймав м'яч. Зрештою, у компенсований час Фортуна усміхнулася баскам: на 90+1-й хвилині свіженький Арнаіц точним кивком головою спрямував подачу Ойєра в правий нижній кут – 2:1! Це була перемога.

Бетіс завітав у гості до мадридського Атлетіко. Вже на 22-й господарі змогли відкрити рахунок, але після перегляду VAR гол було скасовано – арбітр помітив гру рукою. Трохи згодом, на 36-й арбітр скасував ще один гол "матрацників" – цього разу через офсайд. Під завісу тайму нагоду забити мали гості. Лорен Морон з глибини штрафного майданчика потужно пробив з льоту– м'яч пролетів впритул до лівої стійки.

На 57-й за зрив атаки червону отримав Ермосо і господарі залишились у меншості. Проте, це не завадило їм забити на 74-й. Карраско майстерно навісив з штрафного удару, а Коста точним ударом головою спрямував шкіряного у сітку. Гості намагались відігратись, але навіть у більшості створити небезпечних моментів так і не змогли.

Завдяки цій перемозі Атлетіко із 66-ма пунктами закріпився на третьому місці турнірної таблиці, натомість Бетіс із 41-очком залишився на 13-му.

Маліновський проти короля, битва за життя для Ярмоленка, Гаттузо прийме Мілан і дербі Лондона – топ-матчі вікенду