УКР РУС

Олівер і Чакир отримали призначення на матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

17 лютого 2020 Читать на русском

Визначилися суддівські бригади, які обслуговуватимуть перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Аталантою з Бергамо та іспанською Валенсією і протистояння лондонського Тоттенхема та німецького РБ Лейпциг.

УЄФА призначив арбітрів на матчі середи першого раунду плей-офф ЛЧ. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

УЄФА запровадив нову індивідуальну нагороду в Лізі чемпіонів

На поєдинку між Аталантою і Валенсією працюватимуть англійські судді. Головним арбітром стане Майкл Олівер, йому допомагатимуть лайнсмени Стюарт Берт і Саймон Беннет. Роль четвертого рефері виконає Мартін Аткінсон, а з системою VAR працюватимуть Кріс Кавена та Крейг Поусон.

Натомість матч Тоттенхема проти РБ Лейпциг довірили Джюнейту Чакиру. На лініях відпрацюють Бахатин Дуран і Тарік Енгюн. Четвертий арбітр – Халіл Мелер. А спірні епізоди за допомогою системи Відеоасистент рефері розглядатимуть Мете Калкаван і Абдулкадір Бітіген.

До слова, поєдинки Аталанта – Валенсія та Тоттенхем – РБ Лейпциг відбудуться у середу, 19 лютого. Обидва матчі розпочнуться о 22:00 за київським часом.

Барса впоралася з антагоністом, Фонсека програв Маліновському битву за ЛЧ, бомбезний Лаціо, клоунада ПСЖ – огляд вікенду