УКР РУС

Олександрія – Олімпік: анонс матчу УПЛ

10 березня 2019 Читать на русском

Олександрія приймає Олімпік в матчі 21-го туру УПЛ. Анонс та прогноз на гру читайте на Футбол 24.

Олександрія – Олімпік

9 березня, 19:30, Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

Телетрансляція на телеканалі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У трьох останніх матчах УПЛ підопічні Олександрія не здобула жодної перемоги, двічі програвши – і лише виїзну поразку від Шахтаря можна зрозуміти. Навесні Володимир Шаран зіткнувся з проблемами в обороні, де вже немає Бондаренка, але й атака проявляє схильність до марнотратства. Можливо, це стало наслідком проблем із заявкою Влада Кулача, якому то не дають грати за умовами оренди, то не вдається пройти медобстеження – відсутність такого футболіста попереду вже відчула Ворскла, яка за три тури не забила жодного голу. Так чи інакше, але "жовто-чорні" мають все менше шансів на осічку; поки команда втрачала очки, Зоря скоротила відставання до п'яти пунктів.

Шаран: Сподіваюсь, що Кулач пройде медобстеження

Олімпік після скандальної поразки Маріуполю та програшу Арсеналу-Київ втратив шанси на верхню шістку й змушений концентруватись на боротьбі за виживання. Вячеслав Шевчук пояснює проблеми недостатнім зимовим підсиленням, але навряд чи це може слугувати виправданням, коли остання перемога датується 21 жовтня – тоді завдяки помилці захисника вдалося здолати Чорноморець (1:0). Навесні "олімпійці" не продемонстрували нічого проривного, залишившись старанною, але сірою командою, тож у грі з Олександрією їм доводиться сподіватися, в першу чергу, на помилки суперника. Благо, у "жовто-чорних" їх вдосталь.

Статистика протистояння Олександрії проти Олімпіка
Всього:
16 матчів, 6 перемог Олександрії, 6 нічиїх, 4 перемоги Олімпіка. Різниця м’ячів – 18:13.
У Прем’єр-лізі: 11 матчів (+4, =4, -3, 9:7)

Володимир Шаран має певні кадрові проблеми. Під питанням залишається участь Андрія Цурікова, який через пошкодження не зміг дограти навіть перший тайм матчу з Маріуполем. По Владу Кулачу ніякої інформації не було, тож його також можна внести у список потенційних втрат, а от Василь Грицук не зіграє точно – він вилетів на всю весінню частину чемпіонату.

Політило: В УПЛ окрім Динамо та Шахтаря усі команди одного рівня

Олімпіку не допоможе дискваліфікований Максим Дегтярьов, якого на вістрі атаки, ймовірно, змінить Матар. Крім того, не зіграють травмовані Іван Сондей та Дмитро Гришко, а захисник Девід Еногела взагалі вилетів на півроку. Всі інші футболісти готувалися до поєдинку в штатному режимі.

"Родзинки" матчу:
– Домашній пропускний серіал Олександрії в Чемпіонаті розпочався 15 вересня й триває вже 7 ігор (10 голів).
– Володимир Шаран біля керма різних клубів УПЛ може стати свідком 50-ї нічиєї своїх підопічних.
– Олімпік при В’ячеславу Шевчуку ще не святкував гостьових перемог в УПЛ (2 нічиї, 3 поразки)

Орієнтовні склади на матч Олександрія – Олімпік

Олександрія: Паньків – Микицей, Шендрик, Дедечко, Стецьков – Банада, Запорожан – Лучкевич, Ковалець, Полярус – Сітало

Олімпік: Махновський – Ксьонз, Снурніцин, Цимбалюк, Вантух – Кольцов, Гай – Г. Пасіч, Тейшейра, Балашов – Матар

Прогноз Футбол 24 – 1:0

Команди проявляють низьку результативність та в'язкий стиль гри, тож відповідно до тренду 21-го туру великої кількості голів побачити навряд чи вдасться. Тим не менш, Олександрія виглядає посильніше Олімпіка, так що можна прогнозувати мінімальну перемогу господарів.