УКР РУС

Одноклубник Зінченка отримав підступного копняка від фаната Тоттенхема – хулігану обіцяють довічний бан

16 січня 2023 Читать на русском

Кінцівка дербі Північного Лондона була переповнена не надто приємними моментами.

Арсенал перемагав Тоттенхем зі спокійним рахунком 2:0, тому гравці вирішили присвятити себе розбіркам. Нападник "шпор" Рішарлісон пішов виховувати голкіпера суперника Арона Ремсдейла, який надто довго ходив по м'яч.

Автогол Льоріса і гармата Едегора у відеоогляді матчу Тоттенхем – Арсенал – 0:2

Один з фанатів Тоттенхема зайшов ще далі. Він вискочив на рекламний щит і нишком копнув Ремсдейла в спину, чим неабияк розгнівав одноклубника Олександра Зінченка. Вболівальник завбачливо одягнув на обличчя пов'язку та хутко сховався у натовпі, але Тоттенхем обіцяє визначити його особу, щоб покарати довічною забороною відвідувати стадіон.

"Фанати "шпор" діставали мене трохи протягом усієї гри. Моментами я їм відповідав. Більшість людей зустрічали це по-спортивному, але один фанат спробував вдарити мене по спині. Ганьба, врешті-решт це лише гра у футбол. Гравці обох команд намагалися мене відвести, тому, на щастя, нічого особливого не сталося. Залишився гіркий присмак, але я впевнений, що загалом нам все сподобалось, коли ми повернулися до роздягальні", – прокоментував ситуацію Ремсдейл.

Арсенал переграв у дербі Тоттенхем і відірвався від Сіті – Зінченко показує погоду в команді та ідеальний у боротьбі