УКР РУС

Одноклубник Кравця шокований можливим матчем проти Росії та виступив з рішучою заявою – вплинула розмова з українцем

16 вересня 2022 Читать на русском

Голкіпер збірної Боснії і Герцеговини Ібрахім Шехіч висловився щодо можливості проведення товариської зустрічі зі збірною Росії.

"Чесно кажучи, я не можу повірити, що хтось придумав провести цей спаринг за два тижні до вирішального для нас матчу в Лізі націй. Замість того, щоб зосередитися на Чорногорії, ми маємо справу з неймовірними речами. Почуваюся жахливо. Я думаю, що це рішення не про футбол. Хтось просто хотів викликати суперечки. Шкода.

"Ви не можете поїхати туди грати": Кравець звернувся до боснійських екс-одноклубників

Скажу вам точно, що жоден із цих гравців, які були викликані на найближчі матчі, в Росію не поїде. Навіть якби вони хотіли, запевняю вас відповідально, клуби не відпустять гравців, тому що вони не зобов’язані відпускати їх на товариські матчі, а тим паче, що ні ФІФА, ні УЄФА не гарантують їм безпеку в Росії", – цитує Шехіча Dnevni Avaz.

Додамо, що боснієць є колишнім одноклубником Артема Кравця. Українець звернувся до Шехіча та Хаджіахметовіча, закликавши Боснію ігнорувати гру з Росією.

Нагадаємо, боснійці погодились на матч з Росією у Санкт-Петербурзі 19 листопада, проте тамтешня та європейська спільнота вибухнули обуреннями. Провідні зірки збірної Боснії і Герцеговини публічно виступили за бойкот поєдинку з окупантами.

Скандал у збірній Боснії і Герцеговини: хто продався Путіну і що буде далі?