УКР РУС

Манчестер Юнайтед здолав Норвіч, Арсенал втратив перемогу над Крістал Пелас: 10-й тур АПЛ, матчі неділі

27 жовтня 2019 Читать на русском

У неділю, в рамках 10-го туру АПЛ відбулось чотири матчі. Рахунки та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії, 10-й тур

Ньюкасл – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Ласселс, 37 – Джонні, 73

Вилучення: Ш. Лонгстафф, 83 (Ньюкасл)

Арсенал – Крістал Пелас – 2:2

Голи: Сократіс, 7, Луїс, 9 – Мілівоєвіч, 32 (пен.), Айю, 53

Норвіч – Манчестер Юнайтед – 1:3

Голи: Ернандес, 89 – Мактомінай, 21, Рашфорд, 30, Марсьяль, 73

Нереалізовані пенальті: Рашфорд, 28, Марсьяль, 43

У недільному матчі 10-го туру АПЛ Ньюкасл приймав Вулверхемптон. "Сороки" виглядали дещо агресивніше, міг забивати Альмірон, але його удару забракло зовсім трохи влучності – поруч зі стійкою. А на 37-й господарі таки відкрили рахунок – Ласселс головою замкнув подачу Федеріко Фернандеса з правого флангу. По перерві Діогу Жота міг зрівнювати, але його удару головою трохи забракло влучності. Він же був і найактивнішим протягом усього тайму, але забити вдалось його партнеру – Джоні вдало зіграв на добиванні після подачі з флангу. На 83-й господарі залишились у меншості, але "вовки" цим скористатись не встигли – 1:1.

Вест Хем – Шеффілд Юнайтед: Ярмоленко з асистом та високим балом, невдача кризових лондонців з найнуднішою командою АПЛ

Арсенал зустрічався з сусідом по турнірній таблиці – Крістал Пелас. Команди розділяв лише один пункт, а об’єднувало шалене бажання здобути перемогу. Вже на самому початку матчу Сократіс Папастатопулос відкрив рахунок у матчі, пробивши у правий кут воріт. Буквально за дві хвилини Давід Луїс шокував гостей другим голом. На 32-й хвилині Лука Мілівоєвіч з пенальті скоротив рахунок у матчі – одинадцятиметровий було призначено за фол Граніта Джаки у своєму штрафному майданчику. На початку другої половини зустрічі Джордан Айю, після передачі Джеймса Макартура, вистрибнув вище за всіх у воротарському майданчику Арсенала і зрівняв рахунок у матчі. За п’ять хвилин до закінчення поєдинку Сократіс забив вдруге, однак арбітр, після перегляду відеоповтору, гол відмінив.

Челсі здолав Бернлі, Брайтон перестріляв Евертон, Уотфорд та Борнмут розійшлись миром: 10-й тур АПЛ, матчі суботи

Передостання команда чемпіонату Норвіч приймала Манчестер Юнайтед, який переживає не найкращі часи. Вже на сьомій хвилині Тод Кантвелл змарнував непоганий шанс, пробивши в лічених сантиметрах над поперечиною. Згодом двічі могли засмутити господарів Маркус Рашфорд та Антоні Марсьяль, однак їм трішечки бракувало точності. Зрештою в середині першого тайму Скотт Мактомінай зміг вразити ворота суперника і відкрити рахунок у матчі. За кілька хвилин Рашфорд з одинадцятиметрового не зміг переграти Тіма Крула, але виправився у наступній ж атаці, збільшивши перевагу своєї команди до двох м’ячів. За дві хвилини до закінчення першого тайму Тім Крул вдруге відбив удар з пенальті – цього разу не зміг переграти голкіпера Норвіча Марсьяль. Зрештою і він реабілітувався за цей фейл забивши вже у другому таймі з гри. На останній хвилині матчу Онель Ернандес дещо підсолодив поразку своєї команди і один гол відквитав.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ