УКР РУС

Ньюкасл продовжив контракт із лідером – його затримували п'яним за кермом і грабували під час матчу з Ман Сіті

11 квітня 18:51 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Півзахисник Ньюкасла Жоелінтон підписав новий довгостроковий контракт із "сороками".

Ньюкасл на своєму офіційному сайті оголосив про продовження контракту з Жоелінтоном – форвардом, який був перекваліфікований головним тренером команди Едді Хау у півзахисника. Терміни нової угоди не розголошуються, але раніше The Telegraph повідомляв, що бразилець підпише чотирирічний контракт. Термін попередньої угоди 27-річного універсала з "сороками" був розрахований до літа 2025 року.

Зірку Ньюкасла пограбували під час матчу проти Манчестер Сіті

Також The Telegraph повідомляв, що Жоелінтон стане одним із найбільш високооплачуваних гравців клубу – разом із Бруно Гімараєсом. Бразилець виступає за Ньюкасл із 2019 року і відтоді забив 25 м'ячів у 179 матчах за команду. У червні 2023 року він дебютував за збірну Бразилії і зумів забити в першому ж матчі.

Будучи гравцем Ньюкасла, Жоелінтон пережив кілька неприємних інцидентів. Так, у січні 2023 року його затримала поліція п'яним за кермом, а за рік по тому будинок бразильця пограбували під час матчу "сорок" із Манчестер Сіті.

Помилка Забарного призвела до поразки Борнмута, Миколенко видав потужний матч і переміг Бернлі, Ярмолюк зіграв 18 хвилин