УКР РУС

Ньюкасл вирвав перемогу над Крістал Пелас завдяки двом голам за хвилину

27 листопада 2020 Читать на русском

Прем'єрний матч 10-го туру АПЛ між Крістал Пелас і Ньюкасл Юнайтед завершився драматичною перемогою гостей.

Програму 10-го туру АПЛ відкривав матч, в якому Крістал Пелас приймав Ньюкасл. Рой Ходжсон на поєдинок проти "сорок" випустив рекордно старий для поточного чемпіонату склад – середній вік стартової одинадцятки "орлів" становив 30 років і 182 дні. Взагалі, десять з одинадцяти найстарших складів у нинішньому сезоні АПЛ були виставлені саме Ходжсоном.

АПЛ дозволила 10 клубам повернути вболівальників на трибуни – Манчестер Юнайтед та Манчестер Сіті гратимуть без глядачів

Від гри не очікували великої кількості голів. З початку сезону 2018/19 Крістал Пелас провів 34 перших тайми з рахунком 0:0, а Ньюкасл – 32. Команди не зрадили традиціям і сьогодні, не забивши жодного голу до 87-ї хвилини. Здавалось, все завершиться внічию, однак на 88-й та 90-й "сороки" шокували "орлів": спочатку Вілсон реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером з пасу Жоелінтона, а потім Жоелінтон отримав передачу від Вілсона й з меж штрафного пробив з рикошетом – 0:2. Господарі капітулювали.

Таким чином, Ньюкасл набрав 14 очок і піднявся на десяту позицію в турнірній таблиці. Крістал Пелас, маючи на один заліковий бал менше, опустився на тринадцяту сходинку.

Лемпард скидатиме з вершини Моурінью, важкі виїзди Інтера та МЮ, дербі для Наполі після смерті Марадони – анонс вікенду