УКР РУС

Новий віце-президент Динамо Гінзбург назвав мету приходу в клуб – бізнесмен запевнив, що не стане його власником

28 січня 2021 Читать на русском

Віце-президент киян з питань інновацій Марк Гінзбург спростував чутки про можливість придбання клубу.

"Я читав коментарі, в яких стверджується, що я приїхав, щоб прицінитися і придбати Динамо. Звичайно ж, це не так.

Менеджмент Динамо поповнив ще один віце-президент

Я останні 29 років живу в режимі 2 тижні в Києві, 2 тижні в Нью-Йорку, потім стало 3 тижні в Києві, 2 тижні в Нью-Йорку. Ось в такому режимі я існую.

У мене ставлення до Динамо специфічне. Яскравий спогад дитинства – це 6 жовтня 1975 року. Коли тато купив 2 квитки на матч Суперкубка УЄФА з Баварією. Я пам'ятаю гру, атмосферу на стадіоні.

Повірте мені, чиста любов до клубу і бажання зробити його лідером. Зробити клуб технологічним лідером і дати йому світову популярність і авторитет – це можна. Я усвідомив це. І я можу сприяти цьому", – цитує Гінзбурга видання Динамоманія.

Нагадаємо, напередодні Динамо оголосило про призначення Марка Гінзбурга віце-президентом Динамо з питань інновацій. Марк Зіновійович народився у Києві, але емігрував у США наприкінці 80-х. Він є засновником "Українського інвестиційного холдингу", президентом Федерації робототехніки України та послом Global Blockchain Business Council (GBBC) в нашій країні.

"До Шахтаря не ревнує": донька зіркового капітана Динамо закохала світ, працювала на ТК Футбол, втілює американську мрію