УКР РУС

Новачок Львова має подвійну мотивацію на матч проти Динамо – у київському гранді йому не дали шансу

19 вересня 2020 Читать на русском

Захисник Львова Олександр Романчук налаштований показати себе у матчі 3 туру УПЛ проти Динамо.

"Ми чудово розуміємо, що наш майбутній суперник – один з найкращих футбольних клубів в Україні. Відповідно і налаштовуємось, готуємось. У нас буде подвійна мотивація, адже вийдемо на поле з командою, яка грає у Лізі чемпіонів.

Це шанс для кожного з нас проявити себе на високому рівні. Можливість довести, що ми – хороша команда з великими амбіціями, і те, що гра у поєдинку з Колосом – випадковість, але аж ніяк не закономірність для нас. Потрібно матчем у Києві виправдатись перед вболівальниками, перед керівництвом клубу і, перш за все, перед самими собою.

Цецадзе – про матч з Динамо: Граємо проти однієї з найкращих команд Європи, але у нас є план

Виходити на поле проти свого колишнього клубу – завжди додає великої мотивації. Можна сказати, що у першій команді Динамо я, по суті, не був. Можливо, хтось скаже, що це не моя команда. Втім, динамівську сферу я відчув, тренувався у ній, виступав за молодіжний склад. Досі підтримую хороші зв’язки зі своїми колишніми партнерами по команді. Є бажання вийти та проявити себе, показати на рівні УПЛ, що я можу. Дійсно, для мене це буде важливий матч", – розповів Романчук у коментарі офіційному сайту Львова.

Динамо – Львів: анонс матчу УПЛ