УКР РУС

"Носиться по полю, наче безголове курча": екс-гравець МЮ знищив Бруну за постійні істерики

11 лютого 2023 Читать на русском

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Пол Паркер вважає емоційність Бруну Фернандеша величезною проблемою для команди.

"Мені було шкода Марселя Забітцера у матчі проти Лідса, адже йому довелося грати поряд з Бруну Фернандешем, який є маніяком. Він носиться по полю зі швидкістю 200 миль на годину, наче безголове курча. Зараз Бруну носить капітанську пов'язку, але він не поводиться як лідер. Він має подавати приклад і не злитися, коли щось іде не за його планом.

"Придурок": новачок Манчестер Юнайтед отримав прізвисько за мотивами легендарної сварки з Мессі

Він дуже егоїстична людина і на полі поводиться нестабільно. Він дуже, дуже нестійкий. Фернандеш повинен почати робити те, що має робити капітан, але, чесно кажучи, я не очікую, що він стане кращим. Ні в особистісному плані, ні у футбольному. Тепер я починаю розуміти, чому МЮ – його перший великий клуб у Європі. Очевидно, що жоден інший клуб ніколи не хотів бачити його у себе. Вболівальники можуть цього не помічати, але футбольна людина це помічає, і рано чи пізно Ерік Тен Хаг також помітить це", – цитує Паркера Goal.

Додамо, що в нинішньому сезоні Фернандеш провів 33 матчі, оформив 7 голів та 7 асистів. Португалець справді часто не може стримати свій норов, за що нахапав уже 8 жовтих карток.

Манчестер Юнайтед врятував нічию з Лідсом у "дербі троянд", оформивши камбек з 0:2