УКР РУС

Німецький футбольний союз анонсував засідання, на якому проаналізує наслідки фіаско від Іспанії

23 листопада 2020 Читать на русском

Після поразки від Іспанії в Лізі націй з рахунком 0:6 Німецький футбольний союз (DFB) вирішив досконало вивчити стан справ у національній команді.

"Президія DFB одноголосно ухвалив графік для збору, оцінки та обговорення результатів національної команди. Це також дає головному тренеру збірної час і емоційну дистанцію, щоб принципово розібратися з поточною ситуацією в команді. Не тільки в спортивному плані проаналізувати причини важкої поразки в Севільї, але і в особистому – впоратися з власним розчаруванням. Це частина процесу.

Португалія поступиться троном, провал Німеччини та Росії, УЄФА вирішить долю України – підсумки Ліги націй 2020/21

На засіданні президії DFB 4 грудня Олівер Бірхофф, генеральний менеджер збірної Німеччини, представить і оцінить поточний стан національної команди. Це буде включати в себе досвід поразки від Іспанії, а також загальний розвиток команди за останні два роки. DFB надасть інформацію про результати консультацій і наступні кроки у відповідний час", – йдеться в заяві на офіційному сайті DFB.

Нагадаємо, в рамках 6-го туру групового етапу Ліги націй збірна Німеччини безвольно поступилася Іспанії, пропустивши у власні ворота шість "сухих" м'ячів.

"Можливо, понизити у класі Німеччину, а не Швейцарію чи Україну?" Побиття Бундестім – наслідок проваленої перебудови